Πρέβεζα: "Πανικός" με την άφιξη του "KATARA" στο λιμάνι της Πρέβεζας Πρέβεζα: "Πανικός" με την άφιξη του "KATARA" στο λιμάνι της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: "Πανικός" με την άφιξη του "KATARA" στο λιμάνι της Πρέβεζας

Πρέβεζα: "Πανικός" με την άφιξη του "KATARA" στο λιμάνι της Πρέβεζας
«Πανικός» προκλήθηκε με την άφιξη της θαλαμηγού KATARA στο λιμάνι της Πρέβεζας, που ανήκει στην πρώην εμίρη του Κατάρ.
Τα social «πήραν» φωτιά με φωτογραφίες από την πολυτελή θαλαμηγό!

 
Όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε εδώ) τις τελευταίες μέρες ο εμίρης πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου.
Πριν τρεις μέρες βρέθηκε στην Κέρκυρα όπου αγόρασε, προς έκπληξη όσων τον είδαν, ψάρια επισκεπτόμενος την ψαραγορά.
Άλλωστε η Κέρκυρα, ως γνωστό, αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τον εμίρη.
Αργά το βράδυ της Πέμπτης το KATARA έφτασε στην Πρέβεζα και έδεσε στο εμπορικό λιμάνι.
 

 
Το πρωί δεκάδες πολυτελή οχήματα έφτασαν στο λιμάνι προκειμένου να παραλάβουν τους επιβαίνοντες και να τους μεταφέρουν στο αεροδρόμιο του Ακτίο απ όπου θα πετάξουν για τον τελικό τους προορισμό.
 

 
Λίγο μετά τις 11.00 ξεκίνησε η αποβίβαση από τη θαλαμηγό ενώ πριν τις 12:00 το μεγάλο κομβόι με τα αυτοκίνητα ξεκίνησε για το αεροδρόμιο στο Άκτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο εμίρης επρόκειτο να απολαύσει τον καφέ του στην Πρέβεζα χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν τελικά αποχώρησε και αυτός ή παρέμεινε στην θαλαμηγό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επόμενη στάση της θαλαμηγού μάλλον θα είναι λιμάνι της Αλβανίας.
Λίγα λόγια για τη θαλαμηγό
Πρόκειται για μια από της μεγαλύτερες σε μήκος θαλαμηγούς στον κόσμο και φτάνει τα 124 μέτρα, ενώ σύμφωνα δε με διεθνείς ιστοσέλιδες yaughting, η αξία του υπολογίζεται στα 300 εκατ. δολάρια. 

Κατασκευάστηκε το 2010 για τον τότε Εμίρη του Κατάρ Σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί, έναν από τους πλουσιότερους μονάρχες του κόσμου, με περιουσία στα 2,5 δισ. δολάρια.
Το 2013 παρέδωσε την εξουσία στον τέταρτο γιο του, τον Σεΐχη Ταμίν μπιν Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί, που διατηρεί την εξουσία έως σήμερα. 

Το εσωτερικό της θαλαμηγού δεν έχει αποκαλυφθεί έως σήμερα στον Τύπο, καθώς οι σεΐχιδες που το απολαμβάνουν επιθυμούν την ιδιωτικότητα των στιγμών τους. Εικάζεται πάντως πως διαθέτει μεταξύ άλλων ένα εσωτερικό διώροφο σαλόνι.

Εντυπωσιακό είναι άλλωστε και το ελικόπτερο που διακρίνεται στην οροφή του σκάφους, ενώ ο... απλός θεατής μπορεί να δει και τουλάχιστον δύο ακόμη, μικρότερα σκάφη για τις απλούστερες εξορμήσεις των επιβαινόντων.
pamepreveza.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: "Πανικός" με την άφιξη του "KATARA" στο λιμάνι της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5791860118177174520
Σχόλια
item