Άρτα: ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ FORD FIESTA ACTIVE ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ! Άρτα: ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ FORD FIESTA ACTIVE ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ FORD FIESTA ACTIVE ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ!

Άρτα: ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ FORD FIESTA ACTIVE ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ!
Με την κατηγορία των compact crossover να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον και τις πωλήσεις της να αυξάνονται σημαντικά σε Ελλάδα και Ευρώπη, η Ford δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το παιχνίδι, με την πρότασή της να ονομάζεται «Fiesta Active»...

Οι άνθρωποι των 4τροχών τέσταραν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στους δρόμους των Τζουμέρκων κι έγραψαν:

Οδηγώντας το Fiesta Active, καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι όπως ακριβώς το περίμενες και όπως σε έχει καλομάθει -θα λέγαμε- η γκάμα του Fiesta. Ταυτόχρονα, η ποιότητα κύλισης είναι ακόμα καλύτερη σε αυτήν την περίπτωση, αφού τα νέα αμορτισέρ δουλεύουν σωστά και αποσβένουν με ευκολία τις εγκάρσιες ανωμαλίες του οδοστρώματος. 

Το επίπεδο άνεσης έχει αυξηθεί, ενώ οι λίγες παραπάνω κλίσεις που έχουν εμφανιστεί λόγω της μεγαλύτερης απόστασης από το έδαφος δεν προβληματίζουν τον οδηγό.

Το επίπεδο πρόσφυσης είναι υψηλό, όπως σε κάθε Fiesta, ενώ το τιμόνι του παραμένει ένα από τα μεγάλα ατού ολόκληρης της γκάμας, με την ακρίβεια και τη σωστή αίσθηση να αποτελούν σημείο αναφοράς. 

Picture


Στα περισσότερα από 1.200 χλμ. που έχουμε κάνει έως τώρα μαζί του, τόσο σε Εθνικό Δίκτυο, κυρίως πάνω στην Ιόνια Οδό όσο και σε επαρχιακό, περνώντας από πολλά χωριά στα Τζουμέρκα, όπως η Ροδαυγή, από όπου και οι φωτογραφίες μας, η μέση κατανάλωση του μοντέλου είναι στα 5,7 λίτρα/100 χλμ.

Πώς είπατε; Τι κάνει εκτός δρόμου; Σας έχουμε πει την άποψή μας, και θα το κάνουμε ακόμα μία φορά. Αυτές οι επιλογές σε καμία περίπτωση δεν είναι καθαρόαιμες, ειδικά με τέτοια... ελαστικά. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος επιτρέπει να κινηθεί κανείς σε δρόμους που με ένα απλό Fiesta θα ήταν πολύ πιο δύσκολο, αλλά ως εκεί. 

Το Fiesta Active κοστίζει από 17.244 ευρώ ως 1.0 EcoBoost 100 ίππων με μηχανικό κιβώτιο, ενώ αντίστοιχα οι εκδόσεις των 125 και των 140 ίππων κοστίζουν 18.872 και 19.525 ευρώ, αντίστοιχα. Το πετρελαιοκίνητο Fiesta Active με τον 1.5 TDCi των 85 ίππων κοστίζει 18.695 ευρώ, ενώ αυτό των 120 ίππων 19.259 ευρώ. 

Τώρα, όσον αφορά την έκδοση του αυτοκινήτου της δοκιμής μας, Active 3, αυτή κοστίζει 20.618 ευρώ, το συγκεκριμένο όμως, της δοκιμής μας, 21.890 ευρώ, προσφέροντας επιπλέον το ιδιαίτερο αυτό χρώμα, τη χρωματική αντίθεση που κάνει η οροφή του και τους προβολείς LED._Μ. Σαλ.

Picture
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ FORD FIESTA ACTIVE ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7339377531304485686
Σχόλια
item