Κυριακή Τσανικίδη: "Τους βρήκα στο κρεβάτι, να κοιμούνται μαζί...." Κυριακή Τσανικίδη: "Τους βρήκα στο κρεβάτι, να κοιμούνται μαζί...." | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κυριακή Τσανικίδη: "Τους βρήκα στο κρεβάτι, να κοιμούνται μαζί...."

Κυριακή Τσανικίδη: "Τους βρήκα στο κρεβάτι, να κοιμούνται μαζί...."
Η Κυριακή Τσανικίδη, είναι από τις παίκτριες που ξεχώρισαν μέσα στο Power of Love! Η ίδια, έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τον Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και ζουν τον έρωτα τους!
Η Κυριακή παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Youweekly.gr, ενώ μεταξύ των άλλων, μιλάσαμε και για το κεφάλαιο περί απιστίας! 
Όσο για το αν την έχουν απατήσει;
"Ναι δεν ήταν ωραίο συναίσθημα", απαντάει η Κυριακή που όπως εξήγησε αργότερα όχι μια αλλά τρεις φορές!
"Τον είχα πιάσει τρεις φορές. Τη μία είχα δει μηνύματα της κοπέλας στο κινητό του και την πήρα τηλέφωνο. Ήταν ξένη εν το μεταξύ, τη ρώτησα αν είχε κάτι παραπάνω με το αγόρι μου και μου είπε «ναι».
Τη δεύτερη φορά ήταν σπίτι του με μια άλλη και την τρίτη παραλίγο να τους πιάσω στα πράσα, τους βρήκα μεν στο κρεβάτι, όμως εκείνη τη στιγμή κοιμόντουσαν.", εξομολογείται η Κυριακη!
Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού κρίνουμε από τα λεγόμενα της, η Κυριακή είναι full in love με τον Σωκράτη και το είναι αμοιβαία τα αισθήματα!
Κεφάλαιο ζήλια
Η ίδια παραδέχεται ότι έχει ψάξει το κινητό του Σωκράτη (σ.σ καλά ποια γυναίκα δεν το έχει κάνει; )
"Τώρα καμιά φορά όταν είμαι με τον Σωκράτη κοιτάω τι του στέλνουν στο Instagram, αλλά προς το παρόν δεν έχω δει κάτι περίεργο...."
epirusblog.gr
5 of 5
Κυριακή Τσανικίδη: "Τους βρήκα στο κρεβάτι, να κοιμούνται μαζί...."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2490259346399872409
Σχόλια
item