Σοκάρει η αποκάλυψη πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας! «Παραλίγο να μείνω παράλυτη γιατί...»

Σοκάρει η αποκάλυψη πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας! «Παραλίγο να μείνω παράλυτη γιατί...»

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει το ατύχημα της!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια μιλάει στο Youweekly.gr και σοκάρει με τις αποκαλύψεις της!
Η Ευαγγελία Τσιορλίδα μοιράζεται μαζί μας την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής της, κατά την οποία πήγε να μείνει παράλυτη μετά από ατύχημα! 
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης της στο Youweekly.gr:
Είχες ατυχήματα στο surf;
Ναι, ένα σοβαρό ατύχημα που θα μπορούσε να με αφήσει παράλυτη. Είχα βαλθεί να κάνω surf, πήγα μόνη μου και όχι με παρέα –είναι λάθος αυτό–, έτυχε να είμαι κοντά με το παιδί που ήταν πίσω μου και σε μία κακή στιγμή έπεσα στο νερό, έπεσε κι αυτός, εγώ σηκώθηκα ενώ είχα τα χέρια στο κεφάλι μου για προστασία κι εκεί που τσέκαρα την περιοχή μου και είδα ότι το παιδί πίσω κρατάει τη σανίδα του, ήρθε ένα κύμα, του έφυγε η σανίδα, εγώ πήγα να πιάσω τη δικιά μου και με χτύπησε στο αυτί, πέρασε ξυστά απ’ τα νεύρα του νωτιαίου μυελού, έπεσα αναίσθητη, συνήλθα σε 20 λεπτά, με είχαν βάλει σε μία ξαπλώστρα για να βεβαιωθούν ότι μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου και δεν έχω πάθει ζημιά στη σπονδυλική μου στήλη, νοσηλεύτηκα στον Ευαγγελισμό, ευτυχώς ξέφυγα κάθε κίνδυνο. 
Έχω ευαισθησία πλέον στον αυχένα μου, μου έχει προκαλέσει μία μικρή φοβία, αλλά δεν θα αφήσω το surf για κανέναν λόγο.
Είχες και ένα αυτοκινητιστικό;
Κι εκεί πήγα να γίνω οσιομάρτυρας. Πριν από δύο χρόνια γύριζα βράδυ απ’ τη δουλειά μου, ήταν ένας στο αντίθετο ρεύμα που είχε πιει λιγάκι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, γύρισε σβούρες στον δρόμο και χτυπήσαμε πλαγιομετωπικά. 

Απ’ ό,τι είπε και η τροχαία τότε, σωθήκαμε από θαύμα. Μου πήρε ενάμιση μήνα να έρθω στα ίσα μου, μου είχαν πει ότι μέχρι και τα όργανά μου είχαν αλλάξει θέση μέσα μου. Βρέθηκα εγώ στο αντίθετο ρεύμα, δύο τετράγωνα πιο κάτω και ο άλλος στο δικό μου ρεύμα, ένα τετράγωνο πιο κάτω, παραλίγο να έμπαινε σε ένα μαγαζί. 

Αν ήταν ώρα αιχμής μπορεί να είχαμε πάρει κόσμο στον λαιμό μας. Η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια και έχει δρομολογηθεί, ακόμα δεν έχω ξεμπλέξει και έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, καταλαβαίνεις ότι το αυτοκίνητό μου είναι το σπίτι μου. Εντάξει, αφού είμαστε σώοι και αβλαβείς, τα άλλα είναι λαμαρίνες.
epirusblog.gr
5 of 5
Σοκάρει η αποκάλυψη πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας! «Παραλίγο να μείνω παράλυτη γιατί...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6300112162226464761
item