Πώς να κερδίσεις την καρδιά του αγαπημένου σου!

Πώς να κερδίσεις την καρδιά του αγαπημένου σου!

Κάποιες φορές γινόμαστε κυνηγοί για να κερδίσουμε αυτόν που θέλουμε. Πολλοί άντρες τρομάζουν από αυτό και πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι είναι ακατόρθωτο να δημιουργήσουν συναισθήματα σε αυτόν που θέλουν. Αν υπήρχαν τρόποι να κερδίσεις την καρδιά του άντρα που σου αρέσει θα έμπαινες στην διαδικασία να τους δοκιμάσεις;

Στην πραγματικότητα υπάρχουν τρόποι για να έρθεις πιο κοντά με κάποιον και να ανταλλάξετε όμορφα συναισθήματα. Η αγάπη λένε περνάει από διάφορα σημεία ακόμα και του σώματος. Υπάρχουν παλιές και καινούριες τακτικές για να πάει το βέλος του έρωτα εκεί που πραγματικά θες.

Η αγάπη περνάει από το στομάχι

Με βάση τις συμβουλές των παλιών για να κερδίσεις την καρδιά του μαγείρεψε την σπεσιαλιτέ σου με όλη σου την καρδιά. Αργά ή γρήγορα δεν θα ξεκολλάει από την κουζίνα και την αγκαλιά σου. 


Μην παραμελείς τον εαυτό σου

Για να αγαπήσεις τον άλλο πρέπει να αγαπάς και τον εαυτό σου. Μην παραμελείς την εμφάνιση σου. Η καρδιά ενός άντρα περνάει και από τα μάτια. Αν είσαι όπως όταν σε γνώρισε θα παραμείνεις ψηλά στον θαυμασμό και την εκτίμηση του.

Κάνε μικρές εκπλήξεις

Η ρουτίνα καταστρέφει τον έρωτα. Για να μην μπεις σε μία συνεχόμενη ρουτίνα φρόντισε να κάνεις μικρές εκπλήξεις κυρίως στην κρεβατοκάμαρα. Οι άντρες ενθουσιάζονται με τα ερωτικά παιχνίδια με την σύντροφο τους. Κάνε την διαφορά που και που για να κρατάς το ενδιαφέρον.

Δείξε τα συναισθήματά σου

Φυσικά ένας άντρας δεν θα αποκαλύπτει τα δικά του συναισθήματα χωρίς να τα αποκαλύπτεις κι εσύ. Δείξε ρομαντισμό και την αγάπη σου. Χωρίς να γίνεις το αρκουδάκι της αγάπης, κάνε μία αγκαλιά και δώσε του ένα φιλί όπως το αισθάνεσαι.

Δείξε εξυπνάδα όχι υπεροψία

Ούτε σε φιλίες αλλά ούτε και σε σχέσεις η υπεροψία λειτούργησε θετικά. Οι άντρες θαυμάζουν τις έξυπνες γυναίκες αλλά τις φοβούνται παράλληλα. Θέλουν μάλλον να είναι προστάτες και να νιώθουν ότι προσφέρουν με την προσωπικότητα τους κάτι στη σχέση. Δείξε εξυπνάδα και όχι υπεροψία για να κερδίσεις την καρδιά του.

Μην τον θίγεις

Μην προσβάλλεις τον αγαπημένο σου και κυρίως μπροστά σε τρίτους. Αυτό πάει και στον εγωισμό του. Ένας άντρας με θιγμένο εγωισμό απομακρύνεται αμέσως συναισθηματικά αλλά και σωματικά. Ο λόγος για τον κάθε άντρα είναι διαφορετικός αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. 

Μην είσαι πάντα διαθέσιμη

Άλλο ένα “κόλπο” από τα παλιά είναι να το παίζεις δύσκολη κάποιες φορές. Αν είσαι συνεχώς διαθέσιμη θα χάσεις γρήγορα το παιχνίδι. Όσο αφήνεις τις επιθυμίες του ανεκπλήρωτες τόσο σε αποζητάει. Άλλωστε κατά βάθος είναι κυνηγός και του αρέσει να προσπαθεί για να σε κατακτήσει.

Δώσε του χρόνο για τους φίλους του

Την καταπίεση δεν την θέλησε ποτέ κανείς! Ούτε κι εσύ. Ως άνθρωπος έχει ανάγκη να κοινωνικοποιηθεί και με άλλους και ως άντρας έχει ανάγκη να βρεθεί με τους φίλους του. Άφησε τον χώρο και τον χρόνο για να βγει μαζί τους. Δείξε κατανόηση σε μία ανάγκη που όλες και όλοι έχουμε. Έτσι θα κερδίσεις την καρδιά του. 
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς να κερδίσεις την καρδιά του αγαπημένου σου!
epirusblog.gr
5 of 5
item