«Κόκκινο πανί» για ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η Παπαχρήστου «Κόκκινο πανί» για ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η Παπαχρήστου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Κόκκινο πανί» για ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η Παπαχρήστου

«Κόκκινο πανί» για ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η Παπαχρήστου

«Κόκκινο πανί» παραμένει για ορισμένους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά η Βούλα Παπαχρήστου, και αυτό ήρθε στην επιφάνεια με τις επικρίσεις του βουλευτή του κόμματος Γιώργου Κυρίτση στον πρωθυπουργό για τα συγχαρητήρια που της απηύθυνε για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Βερολίνο.

Μπορεί να έχουν περάσει έξι χρόνια από το tweet της Παπαχρήστου, για το οποίο τιμωρήθηκε, αλλά στο κυβερνών κόμμα ορισμένοι δεν ξεχνούν τι συνέβη το 2012.

Ήταν 22 Ιουλίου 2012, λίγες ημέρες προτού εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, και η 23χρονη τότε Παπαχρήστου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αναρτώντας στο Twitter το εξής σχόλιο: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου… θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!».

Η αθλήτρια ζήτησε κατόπιν συγγνώμη, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διασώσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

H Παπαχρήστου, είχε υπερασπιστεί και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, με τον οποίο φημολογούνταν ότι διατηρούσε σχέση, και το χαστούκι του στη Λιάνα Κανέλλη τον Ιούνιο του 2012 δηλώνοντας: «νομίζω ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος εκείνος».

«Αν εγώ ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα και τον έβριζα δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε, αλλά νομίζω πως άμα προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. 

epirusblog.gr
5 of 5
«Κόκκινο πανί» για ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η Παπαχρήστου
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6591635503058346735
Σχόλια
item