Θέλετε να μάθετε ρε γιατί τρέμουν την Ελλάδα;;; Διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε!

Θέλετε να μάθετε ρε γιατί τρέμουν την Ελλάδα;;; Διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε!
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί θέλουν να βάλουν χέρι στην Ελλάδα μας και να την κατακτήσουν; Τι μπορεί να θέλουν και ποιοι είναι οι λόγοι για την υποδούλωση μας, η οποία τα τελευταία χρόνια προωθείται ταχύτατα από τους υποτιθέμνους συμμάχους μας.
Σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους λόγους αυτούς:
-Αρχικά η Ελλάδα ελέγχει έκταση όση η Γερμανία και η Αυστρία μαζί. Πρόκειται για 455.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα θαλάσσιας και χερσαίας έκτασης, τα οποία ξεκινούν από την Αδριατική και φθάνουν μέχρι τον Λίβανο και την Κύπρο.
-Σε όλον τον πλανήτη ζουν περίπου 17.000.000 Έλληνες. Πρόκειται για Ελλαδίτες, Κύπριους, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινοπολίτες, Σμυρνιούς και πολλούς άλλους που έχουν φθάσει απ’ άκρη σ’ άκρη της γης και διαπρέπουν σε κάθε τομέα.
-Η Ελλάδα είναι 2η χώρα με τις μεγαλύτερες καταθέσεις στην Ελβετία.
-Η χώρα μας διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές βιομηχανίες, αφού κάθε χρόνο καταφθάνουν 16.000.000 τουρίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη.
-Διαθέτουμε 3 εξαιρετικά και υπερσύγχρονα ναυπηγεία, στα οποία κατασκευάζονται πλοία κάθε είδους.
-Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αμαξωμάτων, καθώς στην Ελλάδα κατασκευάζονται κάθε είδους βαρέα οχήματα, όπως λεωφορεία και τραίνα.
-Είμαστε η πρώτη δύναμη της εμπορικής ναυτιλίας, καθώς διαθέτουμε περισσότερα από 2.400 υπεδεξαμενόπλοια και φορτηγά πλοία.
-Κατέχουμε τη 2η θέση στην παραγωγή πρόβειου γάλατος, την 3η θέση στην παραγωγή ελαιοκάρπου και ελαιολάδου και την Τρίτη θέση στην παραγωγή κρόκου, ακτινιδίων και ροδάκινων.
-Η Ελλάδα έχει τεράστιο όγκο ορυκτού πλούτου. Είμαστε η πρώτη χώρα σε νικέλιο, λευκόλιθο, υδρομαγνησίτη και περλίτη και δεκάδες άλλα ορυκτά. Επιπλέον έχουμε τεράστια αποθέματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
-Διαθέτουμε την δεύτερη καλύτερη Πολεμική Αεροπορία και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό του ΝΑΤΟ, αμέσως μετά τις ΗΠΑ.
Έλληνες λοιπόν ψηλά το κεφάλι. Αναλύοντας τα δεδομένα καταλαβαίνουμε γιατί μας θέλουν αποδυναμωμένους. Η αλήθεια όμως είναι πως είμαστε ισχυρότατοι. Όσο δύσκολες μέρες κι αν έρθουν θα τα καταφέρουμε με ενότητα και υπερηφάνεια.
epirusblog.gr
5 of 5
Θέλετε να μάθετε ρε γιατί τρέμουν την Ελλάδα;;; Διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3693817946339257082
item