Μαρία Ματσούκα: Μας αποκαλύπτει το μυστικό για να διαλέγουμε τέλειο μαγιό

Μαρία Ματσούκα: Μας αποκαλύπτει το μυστικό για να διαλέγουμε τέλειο μαγιό

Πως να διαλέξεις το σωστό μαγιό; Υπάρχει μυστικό και η Μαρία Ματσούκα μας το αποκαλύπτει!

Η Μαρία Ματσούκα ξέρει το μυστικό για να επιλέξεις το τέλειο μαγιό και το αποκαλύπτει αποκλειστικά στο Youweekly.gr!
Δήμητρα και Μαρία Ματσούκα κόβουν την ανάσα με τα μαγιό που δεν τα έχει σχεδιάσει άλλος από την sexy Μαρία! 
Η ελληνική εκδοχή των Gigi & Bella Hadid είναι οι δικές μας αδερφές Ματσούκα, τις οποίες απολαμβάνουμε σε καυτές πόζες που κόβουν την ανάσα με αφορμή τη νέα συλλογή της Μαρίας.
Η μια σχεδιάζει και άλλη λανσάρει! Πόσο καλό είναι για μια ταλαντούχα σχεδιάστρια μαγιό να έχει μια εξίσου όμορφη, εντυπωσιακή και... sex symbol αδερφή; "Η Δήμητρα αποτελεί έμπνευση για πολλά πράγματα που με χαρακτηρίζουν ως προσωπικότητα και ως άνθρωπο. 
Σε κάποια μαγιό μου είχα την αδερφή μου στο μυαλό ως πρότυπο ομορφιάς και στυλ, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν σχεδιάζω σκέφτομαι ένα σύνολο γυναικών" μας λέει αποκλειστικά στο Youweekly.gr
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για ποια είναι τα τρία μυστικά που πρέπει να έχουμε υπόψη μας πριν μπούμε στο δοκιμαστήριο. 
Η Μαρία Ματσούκα μας αποκαλύπτει: "Να επιλέγουμε μαγιό που ταιριάζουν στον σωματότυπό μας, να προσέχουμε να είναι καλοραμμένα και από ποιοτικά υλικά που δεν θα ξεχειλώνουν και δεν θα κρέμονται στο σώμα μετά από δυο μπάνια", μας απαντάει και συνεχίζει: "Και κάτι σημαντικό: Να επιλέγουμε σετ στα μπικίνι μας! 
Είναι άσχημο να βλέπεις γυναίκες με λάθος ταιριασμένα μαγιό -είναι υπερβολικά δύσκολο να πετύχεις τον σωστό συνδυασμό και δεν μιλάω μόνο για τα prints αλλά και για το πατρόν και το ύφασμα. 
Από τη στιγμή που όλα τα μαγιό διατίθεται ως σετ καλύτερα να μην πειραματιζόμαστε με συνδυασμούς και στυλιστικά ρίσκα. Υπάρχει άλλωστε, πιο όμορφο πράγμα από την αρμονία; " μας λέει και εμείς συμφωνούμε μαζί της!
youweekly.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ματσούκα: Μας αποκαλύπτει το μυστικό για να διαλέγουμε τέλειο μαγιό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5679922861507736556
item