Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε νεαρή δρομέα στο Βόλο Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε νεαρή δρομέα στο Βόλο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε νεαρή δρομέα στο Βόλο

Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε νεαρή δρομέα στο Βόλο

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής μία γυναίκα δρομέας στα Πευκάκια Βόλου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει για τρέξιμο στην περιχή, κανείς όμως δεν περίμενε να συμβεί η… μοιραία συνάντηση με μία αγέλη αδέσποτων σκυλιών, η οποία είχε «επισκεφθεί» την περιοχή. 

Μόλις τα σκυλιά την εντόπισαν, κινήθηκαν εναντίον της με άγριες διαθέσεις, την έριξαν στο έδαφος και τότε η 34χρονη έδωσε μία μάχη επί τρία λεπτά προκειμένου να σωθεί. Τα σκυλιά επέμεναν με δαγκώματα και γαβγίσματα να παλεύουν πάνω στο κορμί της.

Η γυναίκα, η οποία δηλώνει ζωόφιλη, λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και νοσηλεύτηκε καθώς έφερε τραύματα σε επτά σημεία του σώματός της.

Το θέμα της ύπαρξης αδέσποτων σκυλιών στην πόλη του Βόλου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και τη δέσμευση της δημοτικής αρχής, δεν έχει υπάρξει βελτίωση.
epirusblog.gr
5 of 5
Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε νεαρή δρομέα στο Βόλο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 474124657747657038
Σχόλια
item