Άρτα: Αστυνομικός Σκύλος Ξετρύπωσε Μεγάλη Ποσότητα Ναρκωτικών Σε Αυτοκίνητο Στο Κομπότι

               Άρτα: Αστυνομικός Σκύλος Ξετρύπωσε Μεγάλη Ποσότητα Ναρκωτικών Σε Αυτοκίνητο Στο Κομπότι               

Περισσότερα από (53) κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο Κομπότι Άρτας.


Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας 33χρονος ως οδηγός του οχήματος και μία 21χρονη ως συνοδηγός.

Ο οδηγός του οχήματος ο οποίος τυγχάνει και ιδιοκτήτης αυτού, είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο σε ειδική διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του πορτ παγκάζ και των πίσω καθισμάτων του αυτοκινήτου, δημιουργώντας κρύπτες για την απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών.

Αλλοδαποί διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι εισήγαγαν και επιχείρησαν να διακινήσουν στη χώρα ναρκωτικές ουσίες, συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (06-08-2018) το πρωί, στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας.




































Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, έναν 33χρονο και μία 21χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 56χρονος ως οδηγός και η 21χρονη ως συνοδηγός και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον εσωτερικό χώρο του πορτ παγκάζ και στα πίσω καθίσματα του οχήματος, πενήντα δύο (52) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (53) κιλών και (620) γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:
ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (53.620) γραμμαρίων, που ήταν κρυμμένη σε τέσσερις κρύπτες με δύο μη εμφανείς εισόδους διαμορφωμένες στο σασί και καλυπτόμενες από τον πίσω προφυλακτήρα του οχήματος,
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα,
σχοινιά, τα οποία ήταν περιμετρικά δεμένα γύρω από τα δέματα και βοηθούσαν στην εξαγωγή αυτών από τις κρύπτες,
δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.



epirusblog.gr
5 of 5
                               
Άρτα: Αστυνομικός Σκύλος Ξετρύπωσε Μεγάλη Ποσότητα Ναρκωτικών Σε Αυτοκίνητο Στο Κομπότι
epirusblog.gr
5 of 5
                               
Αρτα 3168160113548981281
item