Οι βόλτες της Τζένης Μπαλατσινού με σκάφος στην Πάτμο! Οι βόλτες της Τζένης Μπαλατσινού με σκάφος στην Πάτμο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι βόλτες της Τζένης Μπαλατσινού με σκάφος στην Πάτμο!

Οι βόλτες της Τζένης Μπαλατσινού με σκάφος στην Πάτμο!
Η Τζένη Μπαλατσινού συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο θερινό ησυχαστήριό της, την Πάτμο! 
Η όμορφη παρουσιάστρια μετά τον δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα που πέρασε, τόσο με την μετακόμισή της από τα βόρεια προάστια στο κέντρο της Αθήνας, όσο και με τον χωρισμό της με τον Βασίλη Κικίλια, επιθυμεί να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες.
Έτσι για ένα ακόμη καλοκαίρι ταξίδεψε στο νησί της Αποκάλυψης, όπου νοικιάζει σπίτι τα τελευταία χρόνια και απολαμβάνει εκεί το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της. 
Και φέτος, η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο περνούν αξέχαστες στιγμές στην όμορφη Πάτμο.
Η οικογένεια σαλπάρει συχνά με το σκάφος φίλων της και επισκέπτεται συχνά τις μαγευτικές παραλίες στο κοντινό Μαράθι, τους Αρκιούς και το Ασπρονήσι.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Gala απαθανάτισε την Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες της και τον γιο της να ετοιμάζονται να σαλπάρουν για τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Οι βόλτες της Τζένης Μπαλατσινού με σκάφος στην Πάτμο!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9125923394416117892
Σχόλια
item