Φαίη Σκορδά: Οι ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της τη νέα σεζόν! Φαίη Σκορδά: Οι ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της τη νέα σεζόν! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Οι ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της τη νέα σεζόν!

Φαίη Σκορδά: Οι ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της τη νέα σεζόν!
Η Φαίη Σκορδά μπορεί αυτό το διάστημα να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τους γιους της στη Χαλκιδική, όμως το μυαλό της βρίσκεται στην Αθήνα και στο στήσιμο της εκπομπής της.
Η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία όταν οι γιοι της ήταν στην Τήνο με τον Γιώργο Λιάγκα να συναντηθεί με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της και να συζητήσουν όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή. «Θα στηθεί όλο το πλατό από την αρχή με την παραμικρή λεπτομέρεια» είπε πηγή στο tv Έθνος.


Αλλαγές όμως θα γίνουν και στο πάνελ, καθώς ο Κώστας Τσουρός θα βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη και η Σοφία Τουντούρη αποτελούν παρελθόν για το «Πρωινό» ενώ εκκρεμεί ένα ραντεβού του σταθμού με τον Θέμη Γεωργαντά, το οποίο δεν είναι απαραίτητα ότι θα γίνει για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο Άρης Καβατζίκης και η Λίτσα Πατέρα συνεχίζουν ακάθεκτοι, ενώ η Φαίη ψάχνει μάγειρα, αφού όλα δείχνουν πως ο Βασίλης Καλλίδης δεν θα συνεχίσει.

Τα δοκιμαστικά για το «Πρωινό» θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου παρουσία της Φαίης Σκορδά, η οποία μαζί με τους υπεύθυνους του σταθμού θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.
epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Οι ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της τη νέα σεζόν!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5509544312307401547
Σχόλια
item