Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Γιάννης Αθητάκης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Γιάννης Αθητάκης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του.
Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Αθητάκη, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, δεν είναι πλέον μαζί. 
Από τις αρχές του καλοκαιριού, η ταλαντούχα τραγουδίστρια ταξιδεύει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, ενώ ο 36χρονος Κρητικός περνά το καλοκαίρι του στο νησί, όπου εργάζεται ως μπάρμαν.
Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ελεωνόρα και ο Γιάννης πήραν από κοινού την απόφαση του χωρισμού.
Άλλωστε τα λόγια της αγαπημένης ερμηνεύτριας σε πρόσφατη συνέντευξή της άφησαν να υπονοηθεί ότι ίσως έχει χωρίσει: «Μπορεί να με ενοχλούν πολλά πράγματα αλλά τα υπομένω, ειδικά αν αγαπώ κάποιον. Μακάρι να μην το έκανα, γιατί βγαίνω πολύ κουρασμένη από μία τέτοια κατάσταση».
Η δήλωση, όμως, που επιβεβαιώνει ότι η Ελεωνόρα είναι ξανά μόνη είναι αυτή που αναφέρεται στο ότι δεν έχει βρει τον έναν και μοναδικό έρωτα της ζωής της: «Έχω πατήσει πολλές ψηλές κορφές χάρη στον έρωτα, αλλά δεν έχω ακόμη φτάσει στον έναν και μοναδικό, άρα η διαδρομή συνεχίζεται».
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της και νέο look [pics] | tlife.gr
Οι κοσμικές εμφανίσεις του ζευγαριού ήταν σπάνιες, αφού εκ πεποιθήσεως δεν επιθυμούσαν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας. 
Ωστόσο, όταν η Ελεωνόρα και ο Γιάννης έπαιρναν την απόφαση να κάνουν δημόσια εμφάνιση δεν έπαιξαν ποτέ κρυφτό με τους φωτογράφους. 
Το ζευγάρι έμενε κάθε βράδυ μαζί, ενώ μετά από μερικό διάστημα η αγαπημένη ερμηνεύτρια τελικά άφησε το σπίτι της στον Λυκαβηττό και συγκατοίκησε με τον σύντροφό της.
Φαίνεται, όμως ότι η συγκατοίκηση ήταν η δοκιμασία εκείνη που έδειξε πως το ζευγάρι δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω…
epirusblog.gr
5 of 5
Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Γιάννης Αθητάκης: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7130385653090377213
item