Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Πέντε χρόνια μαζί!

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Πέντε χρόνια μαζί!
Ένα μαγικό καλοκαίρι απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου και του γιου τους, Μάξιμου.
Το ζευγάρι, μετά από πέντε χρόνια σχέσης και μόλις μερικούς μήνες γάμου, παραμένει full in love. Ειδικά από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτάς τους.
Η ηθοποιός εκδήλωσε για ακόμα μία φορά δημόσια τα συναισθήματά της για τον άντρα της ζωής της με μία φωτογραφία που τη συνόδευσε με ευχές για τα γενέθλιά του. 
Στη λεζάντα έγραψε όμορφα λόγια για τον 36χρονο επιχειρηματία και πατέρα του παιδιού της.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ήταν από ταξίδι τους στην Καλιφόρνια ενώ τώρα βρίσκονται και οι δύο στο νησί των Ανέμων. Η Μύκονος είναι σταθερός προορισμός για την όμορφη Αθηνά τα τελευταία χρόνια, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος.
Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να επιστρέφει αρκετά συχνά στην Αθηνά αλλά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το έχει περάσει στο κοσμοπολίτικο νησί μαζί με τους άντρες της ζωής της – τον Φίλιππο και τον γιο τους Μάξιμο – αλλά και τις φίλες της!
Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να ζει ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρχίσει και τις εξορμήσεις της στην παραλία, αφήνοντας για λίγο το μωράκι της σπίτι και αφιερώνοντας χρόνο και στον εαυτό της.
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Πέντε χρόνια μαζί!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1865435222352056941
item