Κατερίνα Καινούργιου: Το τρίτο πρόσωπο σε σχέση διάσημου ζευγαριού; Όλη η αλήθεια! Κατερίνα Καινούργιου: Το τρίτο πρόσωπο σε σχέση διάσημου ζευγαριού; Όλη η αλήθεια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρίτο πρόσωπο σε σχέση διάσημου ζευγαριού; Όλη η αλήθεια!

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρίτο πρόσωπο σε σχέση διάσημου ζευγαριού; Όλη η αλήθεια!

Σε ποιο διάσημο ζευγάρι λέγεται ότι μπήκε ανάμεσα η Κατερίνα Καινούργιου;

Τι έχει συμβεί με την Κατερίνα Καινούργιου και το διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz;
Οι φήμες για την εισβολή της ξανθιάς παρουσιάστριας ανάμεσα σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που δεν είναι πλέον μαζί οργίαζαν και το τοπίο ξεκαθαρίζει επιτέλους... 
Ο λόγος για την Josephine Wendel, και τον πρώην πλέον σύντροφο της και ντράμερ Βασίλη Μιχαήλ.
Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό People για τη σχέση τους και ήταν αποκαλυπτική: "Τώρα δεν είμαστε μαζί. Δεν είμαι από τις γυναίκες που σε ένα μήνα θα είναι με κάποιον άλλο. Ακόμα κι εκείνος να κάνει κάτι, θα είναι εφήμερο και δεν θα μπορεί να συγκριθεί με αυτό που έχουμε εμείς. 
Γνωριστήκαμε όταν ήμουν 17 ετών. Μιλάμε στο τηλέφωνο και συνταντηθήκαμε πριν από λίγες μέρες. Θεωρώ πως αυτή η σχέση με τον Βασίλη δεν έχει κάνει ακόμα τον κύκλο της. Παρ'ότι δεν είμαστε μαζί, ξέρω πως είναι εδώ για μένα και εγώ εδώ για εκείνον."
Η ίδια τοποθετήθηκε και πάνω στις φήμες που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. 
Η Κατερίνα είχε παίξει σε ένα βίντεο κλιπ του συγκροτήματος στο οποίο είναι ντράμερ ο Βασίλης Μιχαήλ, και η Josephine αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την παρουσιάτρια: "Δεν υπήρξε ποτέ σχέση μεταξύ τους και όλο το περιστατικό ήταν κάτι με το οποίο γελάσαμε όλοι στο τέλος. 
Γ'ι'αυτό εξάλλου πήγα τον Ιανουάριοσ την εκπομπή της. Δεν θέλω να το αναλύσω περισσότερο, ούτε να προσβάλλω κανέναν, αλλά ήμουν η πρώτρη που είπα στην Κατερίνα να μην στεναχωριέται."
Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ:
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Το τρίτο πρόσωπο σε σχέση διάσημου ζευγαριού; Όλη η αλήθεια!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5432489098380844955
Σχόλια
item