Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στο θέατρο - Όλες οι λεπτομέρειες Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στο θέατρο - Όλες οι λεπτομέρειες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στο θέατρο - Όλες οι λεπτομέρειες

Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στο θέατρο - Όλες οι λεπτομέρειες

Την μεγάλη επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα σχεδιάζει η Άντζελα Γκερέκου. Δεκατέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης», η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο με την παράσταση «Έρωτες και θρήνοι γυναικών».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η Άντζελα Γκερέκου και άλλες έξι σημαντικές κυρίες και νεότερες ηθοποιοί του θεάτρου, όπως η Άννα Φόνσου, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Θεοδώρα Τζήμου, η Βασιλική Τρουφάκου, η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Μυρτώ Γκόνη, θα υποδυθούν επτά γυναικείους επιβλητικούς ρόλους από τις τραγωδίες του Ευριπίδη: 
Την «Άλκηστη», την «Ανδρομάχη», τη «Μήδεια», την «Ιφιγένεια», την «Ελένη», την «Εκάβη» και την «Ηλέκτρα».Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η επιστροφή της ηθοποιού συμπίπτει χρονικά με την απόφαση του Τόλη Βοσκόπουλου να παίξει και εκείνος στο θέατρο, από τη νέα σεζόν, μιας και θα υποδυθεί τον... εαυτό του στην αναβίωση της παράστασης «Μαριχουάνα Stop!» στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η παράσταση θα παιχτεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο Σπίτι του Ηθοποιού. 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει στο θέατρο - Όλες οι λεπτομέρειες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1382374613363609800
Σχόλια
item