Κορίτσια, ο Σπαλιάρας χώρισε!

 Κορίτσια, ο Σπαλιάρας χώρισε!
Ο «Mr 4.000» ομολόγησε ότι η σχέση του με τη Ζωή Τζάνη ανήκει στο παρελθόν
Ο «Mr 4.000» είναι πλέον σόλο και βάζει... πλώρη για τις επόμενες 4.000! Οι φήμες ότι ο πρώην survivor και η γυμνάστρια Ζωή Τζάνη δεν είναι πια μαζί κυκλοφορούν εδώ και καιρό, καθώς οι δυο τους δεν έκαναν πλέον κοινές εμφανίσεις. 
Χθες, λοιπόν, ο Γιάννης Σπαλιάρας τις επιβεβαίωσε, αποφασίζοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω Ιnstagram: «Δεν ήθελα να πω κάτι για το γεγονός ότι χώρισα πριν 3-4 μήνες, αλλά κουράστηκα να βλέπω δημοσιεύματα που να λένε χώρισε ή δεν χώρισε.
Οπότε σας ενημερώνω, αγαπημένοι μου δημοσιογράφοι, ότι έχω χωρίσει εδώ και καιρό» ανέφερε. Βεβαίως τα... μαθηματικά δεν βγαίνουν, αφού στα μέσα Μαΐου ο ίδιος είχε δηλώσει σε κυριακάτικη εφημερίδα πως είναι ακόμη ζευγάρι με τη Ζωή, και μάλιστα σκέφτεται και το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μαζί οικογένεια στο μέλλον: «Δεν χώρισα με τη Ζωή.
Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται. Είμαστε μαζί και είμαστε πολύ καλά! Δεν συγκατοικούμε. Θέλουμε να έχει ο καθένας τον χώρο του. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η σκέψη να κάνω οικογένεια. Θέλω να κάνω παιδί, αλλά όχι άμεσα. Στο μέλλον, γιατί όχι;» είχε πει τότε.
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τώρα δεν πάνε ούτε τρεις μήνες, αλλά για να το λέει ο «Spal» ποιοι είμαστε εμείς να τον αμφισβητήσουμε; Το... συμπέρασμα είναι ότι η πολυτάραχη σχέση του Γιάννη και της Ζωής έφτασε στο τέλος της. Κάτι που έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν και πάντα στη συνέχεια ερχόταν η επανασύνδεση. Γιατί να μην ισχύσει το ίδιο κι αυτή τη φορά;
Γνωρίστηκαν σε γυμναστήριο
Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2016. Η Ζωή Τζάνη ήταν το κορίτσι με το οποίο έκανε δεσμό ο Σπαλιάρας μετά την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες που έχουν περάσει από το κρεβάτι του. Γνωρίστηκαν σε γυμναστήριο, καθώς η αγάπη τους για τη γυμναστική είναι αυτή που τους έφερε κοντά. Η 25χρονη Ζωή είναι γυμνάστρια στο επάγγελμα, απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ, και το μοντέλο λάτρης της καλής φυσικής κατάστασης.
Μόνη σαν το λεμόνι στη Βάρκιζα
Η σέξι Ζωή, από την άλλη, μπορεί να χώρισε από τον Γιάννη, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε, αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα! Διότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τον χωρισμό και η όμορφη γυμνάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της στη Βάρκιζα, κάνει βουτιές και χαίρεται τον ήλιο, αναστατώνοντας τους λουομένους με τα «καυτά» μαγιό της και το ακόμα πιο «καυτό» κορμί της!
Με πολύχρωμο μπικίνι, τύπου τάνγκα, προκειμένου να αναδεικνύονται αλλά και να μαυρίζουν οι γυμνασμένοι γλουτοί της, η όμορφη γυμνάστρια εμφανίστηκε μόνη (σαν το λεμόνι) στην παραλία της Αττικής και μαγνήτισε τα βλέμματα τόσων των αντρών όσο και των γυναικών που βρέθηκαν εκεί. 
epirusblog.gr
5 of 5
 
Κορίτσια, ο Σπαλιάρας χώρισε!
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 4421318735928720877
item