Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Στοκχόλμη Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Στοκχόλμη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Στοκχόλμη

Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Στοκχόλμη

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε άλλη μία εκρηκτική εμφάνιση, στο πλαίσιο της sold out ευρωπαϊκής της περιοδείας. Αυτή τη φορά τραγούδησε στη Στοκχόλμη και, μάλιστα, ο φακός κατέγραψε και όσα κάνει λίγο πριν ανέβει στη σκηνή!

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, στο Europride, την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εκδήλωση για την LGBT κοινότητα που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης. 


Οι χιλιάδες θεατές που είχαν συγκεντρωθεί στο Östermalms IP, όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1912, την υποδέχθηκαν θερμά και εκείνη ερμήνευσε και χόρεψε το «Fuego» με τον μοναδικό της τρόπο, ενώ τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη, τόσο στην Eurovision, όπου η Σουηδία έδωσε το 12αρι της στην Κύπρο, όσο και στη συνέχεια.

Λίγο πριν ανέβει στο stage, η Ελένη τελειοποίησε την εμφάνισή της, αλλά έκανε και κάποιες από τις κινήσεις της εντυπωσιακής της χορογραφίας, με την οποία ξεσηκώνει ακόμα περισσότερο το κοινό!

Το music video του νέου της τραγουδιού «Caramela», το οποίο «ντύνει» την ταινία «Αιγαίο SOS», συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο YouTube: μέσα σε περίπου 48 ώρες από την κυκλοφορία του ξεπέρασε τις 400.000 προβολές, ενώ βρίσκεται στο top5 των τάσεων του YouTube και, μάλιστα, είναι το μοναδικό ελληνικό μουσικό video στα πρώτα δέκα της κατάταξης!
Epirusblog Gr
5 of 5
Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Στοκχόλμη
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 16424892191314555
Σχόλια
item