Άρτα: Μια ενδιαφέρουσα έκθεση γλυπτικής στην Κορωνησία Άρτα: Μια ενδιαφέρουσα έκθεση γλυπτικής στην Κορωνησία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Μια ενδιαφέρουσα έκθεση γλυπτικής στην Κορωνησία

Άρτα: Μια ενδιαφέρουσα έκθεση γλυπτικής στην Κορωνησία
Μια πρωτότυπη, όμορφη και ευγενική προσφορά σκέφτηκε ο γλύπτης Σταύρος Χαλιάς για να βοηθήσει και αυτός τη γενέτειρά του, Κορωνησία, και τους συμπατριώτες του, που τους εκτιμά, αγαπά και σέβεται, στην μεγάλη τους προσπάθεια για τουριστική και οικονομική ανάπτυξη.

Θέλοντας να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο νησί, μεταφέρει από την Αθήνα έργα Σύγχρονης Τέχνης,  αποκλειστικά δικές του χειροποίητες δημιουργίες που ταιριάζουν στο περιβάλλον, στο φυσικό τους μέγεθος, από σίδερο και αλουμίνιο.

Πάνω από είκοσι γλυπτά έργα του εκτίθενται και τον Αύγουστο, στην Κορωνησία, ανεβάζοντας το πολιτιστικό  επίπεδο στην περιοχή και χαρίζοντας αισθητική συγκίνηση στους επισκέπτες.
Η έκθεση έχει ενδιαφέρον και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, μικρά παιδιά και μεγάλους, με έργα όπως: Καρχαρίας, Δελφίνια, Χελώνα, Φώκια, Σαλάχια, Ξιφίας, Ιππόκαμπος, Πτερόψαρο, Πιγκουίνοι, βυθιζόμενη Φάλαινα, προτομή Αλόγου, Φίδι, Κροκόδειλος, Πελαργός, Πελεκάνος, Γεράκι.
ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ ΑΡΤΑΣ –
ΟΙΚΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΑΠΟ 12/07/18 – 31/08/18
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ:
10:00-13:00 και 18:30-21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ
pamepreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Μια ενδιαφέρουσα έκθεση γλυπτικής στην Κορωνησία
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 5562811770535212549
Σχόλια
item