Τραμπ: Όποιος συναλλάσσεται εμπορικά με το Ιράν να ξεχάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες! Τραμπ: Όποιος συναλλάσσεται εμπορικά με το Ιράν να ξεχάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τραμπ: Όποιος συναλλάσσεται εμπορικά με το Ιράν να ξεχάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Τραμπ: Όποιος συναλλάσσεται εμπορικά με το Ιράν να ξεχάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Αυστηρή προειδοποίηση σε όσες χώρες συναλλάσσονται εμπορικά με το Ιράν απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος, μετά από την σημερινή μονομερή επαναφορά σε ισχύ σκληρών οικονομικών κυρώσεων των ΗΠΑ σε βάρος της Τεχεράνης. 

«Οι κυρώσεις εις βάρος του Ιράν είναι επίσημα σε ισχύ. Πρόκειται για τις πιο επώδυνες κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ποτέ, και τον Νοέμβρη θα κλιμακωθούν ακόμα περισσότερο. 


Όποιος συναλλάσσεται εμπορικά με το Ιράν ΔΕΝ θα συναλλάσσεται πλέον με τις ΗΠΑ. Ζητάω παγκόσμια ειρήνη, τίποτα λιγότερο», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ.

The Iran sanctions have officially been cast. These are the most biting sanctions ever imposed, and in November they ratchet up to yet another level. Anyone doing business with Iran will NOT be doing business with the United States. I am asking for WORLD PEACE, nothing less!
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ επανέφερε μονομερώς σε ισχύ σήμερα (σ.σ. στις 07:01 ώρα Ελλάδας) σκληρές οικονομικές κυρώσεις σε βάρος του Ιράν, οι οποίες είχαν αρθεί στο πλαίσιο της ιστορικής συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας που είχε συναφθεί το 2015 ανάμεσα στην Τεχεράνη και τις μεγάλες δυνάμεις αλλά ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε τον Μάιο. 

Το πρώτο κύμα των αμερικανικών κυρώσεων, οι οποίες επανήλθαν σε ισχύ σήμερα το πρωί, στοχοθετεί τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, τις εισαγωγές πρώτων υλών, τους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας και της πολιτικής αεροπορίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Τραμπ: Όποιος συναλλάσσεται εμπορικά με το Ιράν να ξεχάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες!
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 6850465109194429340
Σχόλια
item