Θεσπρωτία: Δεν ξεχνά το μικρό χωριό της στη Θεσπρωτία η οικογένεια Υφαντή, με τα γνωστά αλλαντικά Θεσπρωτία: Δεν ξεχνά το μικρό χωριό της στη Θεσπρωτία η οικογένεια Υφαντή, με τα γνωστά αλλαντικά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Δεν ξεχνά το μικρό χωριό της στη Θεσπρωτία η οικογένεια Υφαντή, με τα γνωστά αλλαντικά

Θεσπρωτία: Δεν ξεχνά το μικρό χωριό της στη Θεσπρωτία η οικογένεια Υφαντή, με τα γνωστά αλλαντικά
Δεν ξεχνά το χωριό καταγωγής της στη Θεσπρωτία, τον ακριτικό Λιά Φιλιατών η οικογένεια Υφαντή, με τα γνωστά αλλαντικά. Μέλη της, κατά καιρούς, επισκέπτονται τον τόπο καταγωγής τους και ενισχύουν προσπάθειες σ' αυτό. Έργο της είναι το "Μουσείο Υφαντή" στο χωριό. 

Το μουσείο φιλοξενεί τρία έργα του γνωστού λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου και πίνακες, που δημιουργήθηκαν ειδικά για τη περίσταση από τον επίσης γνωστό σύγχρονο καλλιτέχνη Σωτήρη Σόρογκα, του οποίου οι οικογενειακές ρίζες είναι από την περιοχή.  Τριανταεπτά χρόνια τα αδέλφια Υφαντή δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον χώρο της αλλαντοποιΐας. 

Tο 1980, άνοιξαν το πρώτο εργοστάσιο στο Μοσχάτο, το οποίο παρασκεύαζε και πουλούσε αλλαντικά. Δημιούργησαν προϊόντα, τα οποία αγαπήθηκαν από τους καταναλωτές και γρήγορα απέκτησαν φήμη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Το 1992, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά από το Μοσχάτο στις σημερινές ιδιωτικές εγκαταστάσεις της Υφαντής, έκτασης 15.000 τ.μ. και 300 ατόμων μόνιμο προσωπικό, στο δήμο Κηφισιάς Αττικής.    

Σήμερα ο όμιλος Υφαντής, που απασχολεί συνολικά 1000 άτομα, παράγει παραπάνω από 500 προϊόντα υψηλής ποιότητας και δραστηριοποιείται σε πέντε τομείς. Στα επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος, στα κατεψυγμένα τρόφιμα (κατεψυγμένα λαχανικά, hamburgers, pizzas, έτοιμα γεύματα και πολλά άλλα), ελληνικές παραδοσιακές σαλάτες, τυρί φέτα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. 

Έχει πετύχει να δημιουργήσει προϊόντα που έχουν γίνει γνωστά σε όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία, οφείλεται, στο υψηλό επίπεδο ποιότητας, στην άριστη διαχείριση και αξιολόγηση των επιχειρηματικών παραμέτρων,  στο προσωπικό, στην τεχνογνωσία και στην άριστη σχέση με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα προϊόντα του ομίλου.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Δεν ξεχνά το μικρό χωριό της στη Θεσπρωτία η οικογένεια Υφαντή, με τα γνωστά αλλαντικά
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3142104837454393756
Σχόλια
item