Άρτα: Οι Αρτινοπούλες έγιναν χρυσές Άρτα: Οι Αρτινοπούλες έγιναν χρυσές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οι Αρτινοπούλες έγιναν χρυσές


Άρτα: Οι Αρτινοπούλες έγιναν χρυσές
Αρτινοπούλες χρυσές. Πρώτες. Βάσω Σκάρα, αρχηγός της Εθνικής Μπιτς Χάντμπολ. Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Φοβερό. Τρομερό. Η κορυφαία Ελληνίδα στο χάντμπολ. Αρχηγός. Σκόρερ. Ασύγκριτη επί 33 έτη. Φαινόμενο. Η «θεά» του χάντμπολ, του αθλητισμού.

Σοφία Δημητρίου. Παίκτρια και τεχνικός της Εθνικής μας. Μεγάλη Ελληνίδα αθλήτρια. Από νήπιο στην αγάπη όλων μας. Την Αναγέννηση. 

Επίσης, η Ελένη Ποιμενίδου έπαιξε στην «Α» επί διετία. Μεγάλη παίκτρια. Επίσης η Άννα Καλοΐδη που έπαιξε στην Αναγέννηση. Κολύμβηση. Έλλη Μάνθα. Κόρη του γίγαντα του Α.Ο. Άρτας, Παναγιώτη και της Μαρίας συναδέλφου στο Δ.Σ. του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ». 

Η Έλλη μας κατέλαβε την δεύτερη πανελλήνια θέση στο πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης, 10.000 χιλιάδες λαού. Ζητωκραύγασαν, επευφήμησαν την κορυφαία Αρτινιά, εκπληκτική πρωταθλήτρια της κολύμβησης, την Έλλη Μάνθα. 

Μπράβο, μπράβο στις μεγάλες Αρτινοπούλες κορυφαίες των κορυφαίων αθλήτριες, που διαφημίζουν την όμορφη ιστορική μας Άρτα, σ’ όλο τον πλανήτη. Τώρα ο Δήμος Αρταίων ή καλύτερα ο Νομός Άρτας, έχει το λόγο, για τα υπέρλαμπρα ασύγκριτα κορίτσια μας. «Η Άρτα ευγνωμονούσα…».


Γράφει ο Κώστας Μπανιάς
http://maxitisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Οι Αρτινοπούλες έγιναν χρυσές
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 1847857776232038241
Σχόλια
item