Γιάννενα: Υπο Το Φως Της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου ..Η Γλυκερία Απόψε Στον Αρχαιολογικό Χώρο Μεγ. Γαρδικίου Γιάννενα: Υπο Το Φως Της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου ..Η Γλυκερία Απόψε Στον Αρχαιολογικό Χώρο Μεγ. Γαρδικίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Υπο Το Φως Της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου ..Η Γλυκερία Απόψε Στον Αρχαιολογικό Χώρο Μεγ. Γαρδικίου

                Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Γιάννενα: Υπο Το Φως Της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου ..Η Γλυκερία Απόψε Στον Αρχαιολογικό Χώρο Μεγ. Γαρδικίου

Με Γλυκερία ο εορτασμός της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στον αρχαιολογικό χώρο Μεγ. Γαρδικίου  του Δήμου Ζίτσας

Με συναυλία της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας Γλυκερίας, θα γιορτάσει φέτος την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο ο Δήμος Ζίτσας στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Μ. Γαρδικίου, στο  λόφο «Καστρί» την Κυριακή (26/08/2018).

Η μουσική βραδιά πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που γιορτάζει κάθε χρόνο το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού σε επιλεγμένους  αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία όλης της χώρας.

Η Γλυκερία μαζί με τον Βασίλη Προδρόμου και την ορχήστρα της θα ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα παλιά και νέα τραγούδια δικά της και άλλων καλλιτεχνών.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός από 20:00 έως 24:00
epirusblog.gr
5 of 5
                
Γιάννενα: Υπο Το Φως Της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου ..Η Γλυκερία Απόψε Στον Αρχαιολογικό Χώρο Μεγ. Γαρδικίου
epirusblog.gr
5 of 5
                
Ιωάννινα 688527553536937371
Σχόλια
item