Σοφία Λεοντίτση: Αποκλειστικό! Ντύνεται νυφούλα και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού! Σοφία Λεοντίτση: Αποκλειστικό! Ντύνεται νυφούλα και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σοφία Λεοντίτση: Αποκλειστικό! Ντύνεται νυφούλα και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού!

Σοφία Λεοντίτση: Αποκλειστικό! Ντύνεται νυφούλα και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού!
Την καλύτερη περίοδο της ζωή της διανύει η Σοφία Λεοντίτση, αφού διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!
Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr και τον Γιώργος Κακογιάννης, ενώ μεταξύ των άλλων, μίλησε και την άντρα της ζωής της, Μιχάλη Κατσίκια, πως γνωρίστηκαν- ενώ αποκάλυψε το φύλο του μωρού! 
Θα παντρευτείτε;
Παντρευόμαστε τον Σεπτέμβρη με πολιτικό γάμο. Για τον θρησκευτικό έχουμε καιρό να τον κάνουμε, πρώτα θα γίνει η βάφτιση και μετά.
Από τότε που έμαθες ότι είσαι έγκυος άλλαξε κάτι μέσα σου;
Άλλαξαν πολλά. Καταρχάς έχουν διπλασιαστεί τα νεύρα, για να λέμε και τα αρνητικά, αλλά σίγουρα βλέπω τη ζωή πολύ διαφορετικά. Δεν αισθάνομαι πλέον το κορίτσι του «My Style Rocks», πλέον αποκτώ μια τεράστια ευθύνη στη ζωή μου. 
Είμαι ακόμα περισσότερο ευαίσθητη από ό,τι ήμουν, συγχωρώ περισσότερο κάποια πράγματα, έχω ευαισθητοποιηθεί και δεν είμαι τόσο πολύ απόλυτη.
Το φύλο του μωρού θα το μάθεις;
Το διαισθάνομαι, έχω ένστικτο ότι θα είναι αγοράκι. Ό,τι και να είναι, είμαι τόσο πολύ ευτυχισμένη που η ζωή μου κύλησε ανέλπιστα καλά. 
Δεν περίμενα όλα αυτά τα πράγματα να μου συμβούν πριν από έξι-εφτά μήνες και κοιτάζω να το απολαύσω όσο καλύτερα γίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που δείχνουν κατανόηση και με στηρίζουν σε πολλά πράγματα.
Πώς γνωριστήκατε με τον σύντροφό σου Μιχάλη Κατσίκια;
Με είχε δει στο παιχνίδι όταν είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό από το ποδόσφαιρο. Του είχα κινήσει πολύ το ενδιαφέρον, ήταν διακριτικός στην προσέγγισή του. 

Με πλησίασε με πολύ διακριτικό τρόπο μέσω των social media, γιατί δεν ήξερε το τηλέφωνό μου, και σιγά-σιγά με έκανε να θέλω να τον γνωρίσω εγώ. 

Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μιλήσει μέσω social media, το θεωρούσα τραγικό ότι χάνεται η μαγεία του φλερτ και η άμεση επαφή. Είχε όμως έναν τρόπο που με έκανε δική του.

Youweekly.gr 
epirusblog.gr
5 of 5
Σοφία Λεοντίτση: Αποκλειστικό! Ντύνεται νυφούλα και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6935704031071487014
Σχόλια
item