Κινητοποιήσεις ετοιμάζει η ΠΟΕΔΗΝ ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ Κινητοποιήσεις ετοιμάζει η ΠΟΕΔΗΝ ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κινητοποιήσεις ετοιμάζει η ΠΟΕΔΗΝ ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ

Κινητοποιήσεις ετοιμάζει η ΠΟΕΔΗΝ ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ
Κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), ενόψει των εγκαινίων της 83ης Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ) από τον πρωθυπουργό στις 8 Σεπτεμβρίου.
Με συνθήματα "Αδειάζουν οι τσέπες μας και υγεία δεν έχουμε. Η κυβέρνηση παζαρεύει τα πάντα. Θα σταθούμε εμπόδιο", την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί για τα σωματεία που είναι μέλη της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη και από τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι για τα υπόλοιπα σωματεία μέλη της στην Κεντρική Μακεδονία.
Την ίδια ημέρα, στις 8 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" της Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πορεία "σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ", που θα καταλήξει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ, η ΠΟΕΔΗΝ θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο των εργατικών συνδικάτων και στη συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου στις 6 το απόγευμα.

epirusblog.gr
5 of 5
Κινητοποιήσεις ετοιμάζει η ΠΟΕΔΗΝ ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7491964836630681791
Σχόλια
item