Καρράς, Μενιδιάτης και Χολίδης έρχονται στην «Ιερά Οδό» Καρράς, Μενιδιάτης και Χολίδης έρχονται στην «Ιερά Οδό» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καρράς, Μενιδιάτης και Χολίδης έρχονται στην «Ιερά Οδό»

Καρράς, Μενιδιάτης και Χολίδης έρχονται στην «Ιερά Οδό»

Άκρως λαϊκά έρχονται στην «Ιερά Οδό» το χειμώνα ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Χρήστος Χολίδης, στην πιο ελκυστική μουσική σύμπραξη της νυχτερινής Αθήνας.

Ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος λαϊκός τροβαδούρος, εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας, με τους αμέτρητους θαυμαστές συνεχίζει στην «Ιερά Οδό», για να ξεσηκώσει το κοινό του και να ξελογιάσει τα βράδια μας όπως μόνο αυτός ξέρει.

Ένα κοινό φανατικό, με το οποίο τον συνδέει μια βαθιά και δυνατή σχέση αγάπης που τον ακολουθεί πιστά.Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες θα συνθέτουν το μουσικό ταξίδι κάθε βραδιάς που θα είναι μοναδικό.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, σταθμός στη νυχτερινή διασκέδαση, αγαπητός στο κοινό με τη γνήσια λαϊκή φωνή του, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια και φυσικά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες, αφήνοντας το δικό του στίγμα στα βράδια μας στην «Ιερά Οδό».Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα, για αξέχαστες στιγμές στην «Ιερά Οδό». Μετά από έντεκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία, ο λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής διαδρομής του.

Ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Χρήστος Χολίδης έρχονται άκρως λαϊκά… στην «Ιερά Οδό» το χειμώνα, με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ομορφότερα τραγούδια τους για να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.
epirusblog.gr
5 of 5
Καρράς, Μενιδιάτης και Χολίδης έρχονται στην «Ιερά Οδό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2345946024250769888
Σχόλια
item