Γιάννενα: Επόμενος στόχος οι αγορές της Γαλλίας και της Ολλανδίας

Γιάννενα: Επόμενος στόχος οι αγορές της Γαλλίας και της Ολλανδίας

Γαλλία και Ολλανδία, παίρνουν τη «σκυτάλη» από τη Γερμανία στο πρόγραμμα της διπλωματίας πόλεων του δήμου Ιωαννιτών, με στόχο την τουριστική προβολή της περιοχής και την ενίσχυση των σχέσεων με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Οι δύο χώρες αποτελούν αγορές στόχους για την πόλη των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή και έτσι κρίθηκε απαραίτητη η επέκταση του προγράμματος δράσεων τουριστικής προβολής του δήμου σε πόλεις των δύο χωρών, πριν την λήξη του έτους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Ιωαννιτών προκήρυξε διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια «Δράσεις τουριστικής προβολής, προώθησης και παρουσίασης του προορισμού «Ιωάννινα» στο εξωτερικό, στο πλαίσιο διπλωματίας πόλεων 2018», προϋπολογισμού 62.000 ευρώ.
Μέσω του διαγωνισμού, αναζητούνται συνεργάτες–εταιρείες εξειδικευμένες στο χώρο του τουριστικού μάρκετινγκ, της οργάνωσης εκδηλώσεων, επικοινωνίας και προβολής στο εξωτερικό, με προηγούμενη εμπειρία σε συναφούς είδους υπηρεσίες και έργα, που θα προετοιμάσουν και θα οργανώσουν στοχευμένα την προώθηση, τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις προβολής και παρουσίασης των Ιωαννίνων στη Γαλλία και την Ολλανδία.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή, οι συγκεκριμένες δράσεις-ενέργειες απευθύνονται σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δήμους και περιφέρειες), ελληνικές κοινότητες, πρεσβείες, γραφεία ΕΟΤ, αεροπορικές εταιρείες, επαγγελματικές ομάδες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, φορείς και ενώσεις τουρισμού, ΜΜΕ, εξειδικευμένους δημοσιογράφους τουρισμού, bloggers κ.ά. και στοχεύουν στη διοργάνωση συναντήσεων, τη διοργάνωση εκδηλώσεων προώθησης, προβολής του «προορισμού Ιωάννινα», καθώς και συμμετοχή σε εκθέσεις, που διενεργούνται στις αγορές στόχους, κατά την προγραμματισμένη χρονική περίοδο της εκάστοτε επίσκεψης, καθώς και στην αντίστοιχη οργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης-επίσκεψης (fam & press trips).
Το πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει επίσκεψη σε τουλάχιστον σε δύο πόλεις της Γαλλίας (Παρίσι και Ανεσύ) κατά προτίμηση το διάστημα τέλη Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας και με περίπτερο στην Έκθεση IFTM του Παρισιού και σε τουλάχιστον μια πόλη της Ολλανδίας (εκ των Άμστερνταμ ή Ουτρέχτη), κατά προτίμηση το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου. Η τελική επιλογή και το ακριβές χρονοδιάγραμμα, θα οριστεί από το τμήμα τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών.
agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επόμενος στόχος οι αγορές της Γαλλίας και της Ολλανδίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5303921358343367487
item