Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα που στέλνει στην Κατερίνα Δαλάκα! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα που στέλνει στην Κατερίνα Δαλάκα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα που στέλνει στην Κατερίνα Δαλάκα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα που στέλνει στην Κατερίνα Δαλάκα!
Μεγάλο γλέντι στήθηκε στην Κατερίνη με άρωμα Survivor το βράδυ της Κυριακής, με αφορμή τα γενέθλια της Κατερίνας Δαλάκα και οι νέοι φίλοι της βρέθηκαν φυσικά στο πλευρό της. Το reunion των Survivors (Διάσημων και Μαχητών) έγινε, αλλά υπήρχαν και κάποιες απουσίες.
Ανάμεσα σε αυτούς που έλειπαν από το πάρτυ ήταν και η queen Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 
Η παρουσιάστρια που έδωσε στην Δαλάκα το παρατσούκλι «Ντάνα του Survivor» βρίσκεται στη γενέτειρά της τη Ρόδο και φρόντισε να στείλει από εκεί τις ευχές της μέσω Instagram.
Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία της, αγκαλιά με την Κατερίνα Δαλάκα από το φετινό τελικό του Survivor γράφοντας: «Χρόνια Πολλά στη Ντάνα της καρδιάς μας» και ακολούθησε και μια φωτογραφία με μισή φέτα ανανά και ένα μήνυμα όλο νόημα για την φίλη της!


«Πόσες φορές ακούμε μια μελωδία, βλέπουμε ένα ηλιοβασίλεμα, γευόμαστε κάτι, περπατάμε σ’ ενα δρόμο και ξαφνικά λέμε αυτό το “κάτι μου θυμίζει..” με ένα μαγικό τρόπο ξυπνάνε αυτές οι αναμνήσεις.. γιατί;;;
Γιατί το μυαλό έχει αυτό το μαγικό τρόπο να μας μεταφέρει κάπου που για κάποιο λόγο έχει γράψει μέσα μας για πάντα-μνήμες ατελείωτης χωρητικότητας!!!!
Ξέρω… εσείς βλέπετε μισό κομμάτι ανανά, άντε τα ωραία νερά από πίσω, ενδεχομένως και το μανικιούρ μου.. Εγώ όμως βλέπω τόσα πολλά που ό,τι και να σας γράψω θα είναι λίγο… νιώθω όμως σίγουρα τυχερή και ακόμα αυτό το κομμάτι το εκτιμώ… Μη ρωτήσετε γιατί! 
Μπορεί αν σας πω να χαθεί το νόημα.. Καμιά φορά ο “σιωπηλός κώδικας επικοινωνίας” είναι το πολυτιμότερο που έχεις για να επιβιώσεις!


Αυτή είναι μια αφιέρωση μου στην @katerina_dalaka που έχει τα γενέθλια της και δεν κατάφερα να είμαι στο τρικούβερτο γλέντι, αλλά θα επανορθώσω! Once survivor always survivor», έγραψε χαρακτηριστικά!
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μήνυμα που στέλνει στην Κατερίνα Δαλάκα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4943549516006244817
Σχόλια
item