Γιάννενα: Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Γιαννιώτικο Σαλόνι Γιάννενα: Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Γιαννιώτικο Σαλόνι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Γιαννιώτικο Σαλόνι

                          Γιάννενα: Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Γιαννιώτικο Σαλόνι
Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μια ακόμα εξαιρετική συναυλία στα Ιωάννινα και στο Γιαννιώτικο Σαλόνι. Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. 
Και θα έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού. Πάρτε το κέφι σας, τους ανθρώπους σας, πάρτε λεωφορεία και τρένα, πάρτε το αυτοκίνητό σας και όσους κάνουν οτοστόπ και ελάτε να ζήσουμε ένα βράδυ από αυτά που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν.
Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.
Ένα πρόγραμμά γεμάτο τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα).
Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Εισιτήρια: Προπώληση: 13 ευρώ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, στο Seven Spot, στο viva.gr, στο βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, στο βιβλιοπωλείο Κουμπλωμάτης, στο βιβλιοπωλείο Χαρτέξ και στο ticketsioannina.
Στο ταμείο 15 ευρώ. Πληροφορίες 6972807170.
anex.gr
epirusblog.gr
5 of 5
                          
Γιάννενα: Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Γιαννιώτικο Σαλόνι
epirusblog.gr
5 of 5
                          
Ιωάννινα 5718615874006875950
Σχόλια
item