Μαρία – Λουίζα Βούρου: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο, λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα! Μαρία – Λουίζα Βούρου: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο, λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία – Λουίζα Βούρου: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο, λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα!

Μαρία – Λουίζα Βούρου: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο, λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα!
Η Μαρία – Λουίζα Βούρου μετρά αντίστροφά για την πιο όμορφη και σημαντική στιγμή στη ζωή της!
Η όμορφη παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της Γιάννης Παπαγεωργίου ανυπομονούν να υποδεχτούν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, τον προσεχή Σεπτέμβρη.
Μάλιστα, αυτές τις ημέρες το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του άλλοτε στο αγαπημένο νησί της Μαρίας Λουίζας, την Άνδρο και άλλοτε στη Μεσσηνία.
Όμως, παράλληλα με τις διακοπές τους, η γνωστή παρουσιάστρια και ο γοητευτικός σύντροφός της έχουν ξεκινήσει και τις προετοιμασίες για τον πολιτικό τους γάμο, ο οποίος θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο, λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο τους παιδί. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ο γάμος θα γίνει σε περίπου ένα μήνα, ενώ οι δυο τους είχαν πάρει την απόφαση να παντρευτούν λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους, ώστε να αποφύγουν την γραφειοκρατία που ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις.
Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η τελετή στο Δημαρχείο θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, καθώς η νύφη θα διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της και θα χρειάζεται ξεκούραση.
Η ρομαντική πρόταση γάμου
Η μέλλουσα μανούλα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, μέσα σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης που έκαναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 
Την ώρα που απολάμβαναν το δείπνο τους, εκείνος έσκυψε προς το μέρος της και της παρουσίασε ένα υπέροχο μονόπετρο, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του. 
Ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο και απολάμβανε την όμορφη βραδιά και τις εκλεκτές γεύσεις στα διπλανά τραπέζια αντιλήφθηκαν τι γινόταν ανάμεσα στο ζευγάρι.
Γι’ αυτό και οι θαμώνες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τη Μαρία Λουίζα να δείχνει πραγματικά σαστισμένη, μιας και όλα είχαν συμβεί ξαφνικά και αναπάντεχα. 
Αν και δεν άκουσαν τι απάντησε η όμορφη παρουσιάστρια, η λάμψη στα μάτια της μαρτυρούσε το πολυπόθητο «ναι” που του ψιθύρισε στο αυτί την ώρα που αγκαλιάστηκαν τρυφερά.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μαρία – Λουίζα Βούρου: Παντρεύεται τον Σεπτέμβριο, λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1977415722334005353
Σχόλια
item