Σφοδρή αντιπαράθεση Φάμελλου με Λοβέρδο -«Η ευθύνη της τραγωδίας ανήκει σε όσους έχτισαν τα αυθαίρετα» Σφοδρή αντιπαράθεση Φάμελλου με Λοβέρδο -«Η ευθύνη της τραγωδίας ανήκει σε όσους έχτισαν τα αυθαίρετα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σφοδρή αντιπαράθεση Φάμελλου με Λοβέρδο -«Η ευθύνη της τραγωδίας ανήκει σε όσους έχτισαν τα αυθαίρετα»

Σφοδρή αντιπαράθεση Φάμελλου με Λοβέρδο -«Η ευθύνη της τραγωδίας ανήκει σε όσους έχτισαν τα αυθαίρετα»
Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Ο κ. Φαμελλος για ακόμα μια φορά έριξε την ευθύνη στο χτίσιμο των αυθαίρετων και ανέφερε πως για την τραγωδία η ευθύνη δεν ανήκει στην κυβέρνηση, αλλά σε όσους έχτισαν και ανέχθηκαν τα αυθαίρετα. Κατά την προσφιλή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Φάμελλος κατηγόρησε τα ΜΜΕ και την αντιπολίτευση για τυμβωρυχία.
«Πολιτική ευθύνη σημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να αναστείλουμε τις ευθύνες που οδήγησαν στις απώλειες τόσων ανθρώπων. 
Να φροντίσουμε ώστε κανένας πολίτης δεν θα εγκλωβιστεί ξανά σε κανένα φράχτη και καμία μάντρα» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει σε άλλο σημείο ότι η κυβέρνηση θα λάβει μια σειρά μέτρων για την αυθαίρετη δόμηση ώστε να «αντιμετωπίσει τις ουσιαστικές αιτίες της τραγωδίας».
Από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως ενώ έχει συμβεί «συμφορά και εκατόμβη, παρελαύνουν από την Βουλή οι πολιτικά ένοχοι υπουργοί».
«Όφειλαν οι ένοχοι υπουργοί να μην είναι εδώ να παρελαύνουν και να μας λένε πόσα θα κάνουν από εδώ και στο εξής αν και ήδη κυβερνούν 4 χρόνια. Ολοι ήξεραν ότι έχουν νεκρούς αλλά το έκρυψαν για να διευθετήσουν επικοινωνιακά τα θέματά τους. 
Επί τρεις ημέρες η αντιπολίτευση δεν είπε λέξη σεβόμενη το εθνικό πένθος, η κυβέρνηση όμως πολιτικολογούσε για ασύμμετρες απειλές, έκανε ψευδοσυσκέψεις και κατηγορούσε τα κανάλια και τα αυθαίρετα. 
Ακούω τον Σταθάκη να μιλάει για αυθαίρετα αν και είναι αυτός που έφερε νόμο για την τακτοποίησή τους. Με κροκοδείλια δάκρυα και παράλογες θεωρίες οι πολιτικές τους ευθύνες δεν παραμερίζονται. Θα τις πληρώσουν ακέραιες».

Epirusblog Gr
5 of 5
Σφοδρή αντιπαράθεση Φάμελλου με Λοβέρδο -«Η ευθύνη της τραγωδίας ανήκει σε όσους έχτισαν τα αυθαίρετα»
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6308553231426883953
Σχόλια
item