Έγινε η έκπληξη! Πασίγνωστη Ελληνίδα έδωσε τα χέρια για το «Μαριχουάνα Στοπ»! Έγινε η έκπληξη! Πασίγνωστη Ελληνίδα έδωσε τα χέρια για το «Μαριχουάνα Στοπ»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έγινε η έκπληξη! Πασίγνωστη Ελληνίδα έδωσε τα χέρια για το «Μαριχουάνα Στοπ»!

Έγινε η έκπληξη! Πασίγνωστη Ελληνίδα έδωσε τα χέρια για το «Μαριχουάνα Στοπ»!

Το αποκάλυψε η ίδια!

«Μαριχουάνα στοπ» θα λέει αυτό τον χειμώνα και η Βίκυ Κουλιανού!
Το μοντέλο, το οποίο έγραψε ιστορία στις πασαρέλες προτού ασχοληθεί με την υποκριτική, θα συμμετάσχει στη θρυλική αναβίωση της κινηματογραφικής ταινίας στο θέατρο από τον Γιώργο Βάλαρη, με πρωταγωνιστή τον Τόλη Βοσκόπουλο. 
Την είδηση επιβεβαιώνει η ίδια στην «Espresso», η οποία χαμογελώντας δεν αρνείται να απαντήσει: «Ναι ισχύει. Ξεκινάμε πρόβες για το έργο και θα συμμετέχω στην παράσταση, ωστόσο περισσότερα θα μπορούσαμε να πούμε σε μερικές ημέρες».
Ο ρόλος που της προτάθηκε δεν είναι καθόλου τυχαίος, καθώς θεωρείται καθοριστικός για την πλοκή του έργου. Πρόκειται για τον ρόλο που κρατούσε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη η Σταρ Ελλάς 1968 Μιράντα Ζαφειροπούλου, στην οποία έχει πολλά κοινά με τη Βίκυ Κουλιανού: υπήρξαν και οι δύο κορυφαία μοντέλα, με μοναδικό ύψος και πανέμορφο πρόσωπο.
Με τον σπουδαίο και αειθαλή Τόλη Βοσκόπουλο να κρατάει το τιμόνι της παράστασης και έχοντας στο καστ τούς Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μπέσυ Μάλφα, Θανάση Βισκαδουράκη, Φωτεινή Ντεμίρη, Πέτρο Ξεκούκη, Μαριέλλα Σαββίδου, Ρέα Τουτουνζή, Μαρία Ιωαννίδου αλλά και τη Βίκυ Κουλιανού, ολοκληρώνεται η υπερπαραγωγή του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γιώργου Βάλαρη, η οποία θα ανέβει στο Gazi Live Theater, ενώ οι παραστάσεις να αρχίσουν στις αρχές του Νοεμβρίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Έγινε η έκπληξη! Πασίγνωστη Ελληνίδα έδωσε τα χέρια για το «Μαριχουάνα Στοπ»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2139749346954904657
Σχόλια
item