«Πάγος» μετά την απόβαση στη Μύκονο για Δανάλη - Νίπη «Πάγος» μετά την απόβαση στη Μύκονο για Δανάλη - Νίπη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Πάγος» μετά την απόβαση στη Μύκονο για Δανάλη - Νίπη

«Πάγος» μετά την απόβαση στη Μύκονο για Δανάλη - Νίπη
Ενας από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς των Αθηνών, ο Μάκης Δανάλης, ιδιοκτήτης πολυτελούς ξενοδοχείου στην Κηφισιά και...αδελφός της κοσμικής συζύγου του Βασίλη Αποστολόπουλου του Ιατρικού κέντρου Αθηνών Καλλιρρόης Δανάλη - Αποστολοπούλου, εθεάθη αρκετές φορές φέτος τον χειμώνα να συνοδεύει στα πρώτα τραπέζια μπουζουκιών την εκρηκτική Μαλβίνα Νίπη, που απασχόλησε τις σελίδες gossip περιοδικών λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Μετά τις κοινές εξόδους Δανάλη - Νίπη, στα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια των βορείων προαστίων όλοι έλεγαν πως ανάμεσά τους παίζει ένα δυνατό φλερτ. Οπως και να 'χει, πάντως, οι δυο τους εθεάθησαν σε κοινές παρέες στη Μύκονο, αλλά και στην πολυσυζητημένη συναυλία του Ρέμου στο Nammos.
Το... ωραίο πάντως είναι πως ένα πουλάκι μού ψιθύρισε πως μετά τη Μύκονο για αδιευκρίνιστο λόγο οι δυο τους κόψανε τα «πίτσι πίτσι»!

epirusblog.gr
5 of 5
«Πάγος» μετά την απόβαση στη Μύκονο για Δανάλη - Νίπη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1733533145283149545
Σχόλια
item