Γιάννενα: Στα… βαθιά μπαίνει το νέο Κλειστό της πόλης

Γιάννενα: Στα… βαθιά μπαίνει το νέο Κλειστό της πόλης
Ένα ισχυρό κρας τεστ για τις δυνατότητες που έχει στην πορεία να φιλοξενήσει για τα βασικά στάδια προετοιμασίας και άλλες ομάδες θα αποτελέσουν οι αμέσως επόμενες ημέρες για το νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και την επιτροπή λειτουργίας που έχει αναλάβει την ευθύνη.
Αύριο Πέμπτη 16 Αυγούστου φθάνει στα Γιάννενα η Εθνική Ομάδα Γυναικών Μπάσκετ που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος μπάσκετ που θα γίνει στην Ισπανία από τις 22 Σεπτεμβρίου.
Την ίδια περίοδο θα βρίσκεται στα Γιάννενα, επίσης για προπονήσεις στο νέο κλειστό γυμναστήριο η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στο τέλος του μήνα στα Γιάννενα θα φθάσει η ομάδα του Περιστερίου που επέστρεψε μετά από χρόνια απουσίας στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών. 
Η επιτροπή λειτουργίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου, με την συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών που έχουν υπογράψει την προγραμματική σύμβαση για τη λειτουργία του νέου γυμναστηρίου ολοκλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες την προμήθεια και εγκατάσταση επιπλέον εξοπλισμού όπως το σύστημα ψύξης και θέρμανσης.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής Ηλίας Γκαζιάνης η παρουσία των τριών ομάδων μπάσκετ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι ένα χρήσιμο τεστ για το εάν μπορεί το γυμναστήριο αλλά και η πόλη να φιλοξενεί κάθε χρόνο κάποιες ομάδες για την προετοιμασία τους.
«Ελπίζουμε στο τέλος αυτής της περιόδου να μιλάμε για τη λειτουργία ενός σύγχρονου γηπέδου που μπορεί να καλύψει και τέτοιες ανάγκες», σημείωσε ο κ. Γκαζιάνης, εκφράζοντας ευχαριστίες για τη βοήθεια προς τον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη και τον δήμαρχο Θ. Μπέγκα.
Μετά το τέλος της προετοιμασίας των ομάδων θα ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος για τις ομάδες μπάσκετ της πόλης. Στόχος της επιτροπής λειτουργίας είναι το νέο κλειστό γυμναστήριο να εξυπηρετήσει σχεδόν το σύνολο των ομάδων μπάσκετ της πόλης. 
«Είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το 100% των αναγκών των ομάδων. Έχουμε συμφωνήσει όμως ώστε μία ομάδα να παραμείνει στο γυμναστήριο του ΕΑΝΚΙ και όλες οι υπόλοιπες να μεταφερθούν στο καινούργιο κλειστό. Με τον τρόπο αυτό θα βρεθούν επιπλέον ώρες στο ΕΑΝΚΙ και για τα υπόλοιπα αθλήματα σάλας», σημείωσε ο κ. Γκαζιάνης.
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα… βαθιά μπαίνει το νέο Κλειστό της πόλης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9043307170588882232
item