Έξαλλη η Angelina Jolie! «Ο Brad Pitt δεν πληρώνει διατροφή» – «Σφραγίζει» το διαζύγιο Έξαλλη η Angelina Jolie! «Ο Brad Pitt δεν πληρώνει διατροφή» – «Σφραγίζει» το διαζύγιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έξαλλη η Angelina Jolie! «Ο Brad Pitt δεν πληρώνει διατροφή» – «Σφραγίζει» το διαζύγιο

Έξαλλη η Angelina Jolie! «Ο Brad Pitt δεν πληρώνει διατροφή» – «Σφραγίζει» το διαζύγιο
Ο δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας του να οριστικοποιήσει το διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ μέσα στο 2018.
Αιχμές Αντζελίνα Τζολί για Μπραντ Πιτ
Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί καταγγέλλει ότι ο Μπραντ Πιτ «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».
Η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, τερματίζοντας τον γάμο τους που διήρκησε δύο χρόνια και μια δεκαετή σχέση που είχε αναγάγει το ζευγάρι σε ένα από τα πιο ισχυρά του Χόλιγουντ. Μαζί έχουν έξι παιδιά –υιοθετημένα και βιολογικά–, των οποίων η Αντζελίνα Τζολί ζητά τη βασική επιμέλεια.
Η Μίντι Νίμπι, εκπρόσωπος της ηθοποιού, δήλωσε ότι η προσφυγή στο δικαστήριο έχει στόχο «να θέσει ένα τέρμα στον γάμο με έναν τρόπο που να ξεκαθαρίσει τον δρόμο για το επόμενο στάδιο της ζωής τους και να επιτρέψει στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να δεσμευθούν ξανά ως αφοσιωμένοι γονείς στα παιδιά τους».
Η απάντηση στην Αντζελίνα Τζολί από κύκλους του Μπραντ Πιτ
Εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες, όμως πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης, η οποία δεν έχει άδεια να μιλά δημοσίως, δήλωσε ότι ο Μπραντ Πιτ «είναι κάποιος που τηρεί τις υποσχέσεις του».
Η αίτηση διαζυγίου, στην οποία η Αντζελίνα Τζολί επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, προκάλεσε έντονη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, στη διάρκεια της οποίας οι αρμόδιες αρχές διεξήγαγαν έρευνα εις βάρος του Μπραντ Πιτ, καθώς υπήρχαν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών του. 
Ωστόσο δεν βρέθηκαν ποτέ στοιχεία που να στηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Οι τελικοί όροι για την επιμέλεια των παιδιών δεν έχουν οριστεί.
Ο Μπραντ Πιτ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πέρυσι ότι έχει σταματήσει να πίνει και βλέπει ψυχολόγο, ενώ πρόσθεσε ότι τόσο εκείνος όσο και η λαμπερή ηθοποιός συμφώνησαν να βάλουν στην άκρη «το βιτριολικό μίσος» τους και να συνεργαστούν για να λύσουν τις διαφορές τους.
Πληροφορίες: ΑΠΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Έξαλλη η Angelina Jolie! «Ο Brad Pitt δεν πληρώνει διατροφή» – «Σφραγίζει» το διαζύγιο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5031902582626751486
Σχόλια
item