Για ποιον λόγο η Angelina Jolie ζηλεύει την Amal Clooney; Για ποιον λόγο η Angelina Jolie ζηλεύει την Amal Clooney; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Για ποιον λόγο η Angelina Jolie ζηλεύει την Amal Clooney;

Για ποιον λόγο η Angelina Jolie ζηλεύει την Amal Clooney;
Η Angelina Jolie ζηλεύει την Amal Clooney όπως υποστηρίζουν «φίλοι» της, καθώς όπως λένε «πιστεύει ότι η Amal της έχει κλέψει την ταυτότητας της» ως την πιο εξέχουσα, λαμπερή φιλάνθρωπο του κόσμου.
Φιλικές» πηγές δήλωσαν στο περιοδικό Page Six ότι «η Angelina μισεί όλη αυτήν την προσοχή που προσελκύει η Amal, είναι όμορφη, έξυπνη, κομψή έχει μία όμορφη οικογένεια και σημαντική δουλειά για τα ανθρώπινα δικαιώματα».
Επίσης πιστεύει ότι οι πρώην στενοί της φίλοι George και Amal Clooney έχουν πάρει δημόσια θέση υπέρ του πρώην συζύγου της Brad Pitt, ενώ εμφανίζεται ως «τρελή και χειραγωγική» κατά τη δικαστική διαμάχη για την έκδοση του διαζυγίου.

Πάντως η διάσημη ηθοποιός, επιμένει η πηγή, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Amal έχει γίνει τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ, αν και όπως λέει (η πηγή), η Amal δεν ανησυχεί καθόλου για το τι λέει και τι πιστεύει η Angelina Jolie καθώς η ίδια είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια και το έργο της.
epirusblog.gr
5 of 5
Για ποιον λόγο η Angelina Jolie ζηλεύει την Amal Clooney;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4607894546371918780
Σχόλια
item