Τραγωδία στην Καρδίτσα: 45χρονη πνίγηκε με σουβλάκι Τραγωδία στην Καρδίτσα: 45χρονη πνίγηκε με σουβλάκι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 45χρονη πνίγηκε με σουβλάκι

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 45χρονη πνίγηκε με σουβλάκι
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε χωριό της Καρδίτσας. Μια 45χρονμη γυναίκα στο Νεοχώρι, στραβοκατάπιε ένα σουβλάκι και πνίγηκε.
Σύμφωνα με το alithianews.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10.15 το βράδυ της Δευτέρας. Η 45χρονη που μένει μόνιμα στην Αθήνα, κι είχε πάει για διακοπές στον τόπο καταγωγής της, έτρωγε με την οικογένειά της σε ψησταριά της περιοχής. 
Ξαφνικά η παρέα της την είδε να χάνει τις αισθήσεις της, ενώ έτρωγε, με τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η τραγωδία συνέβη πιθανότατα διότι στραβοκατάπιε το σουβλάκι που έτρωγε. 
Αμέσως οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ταυτόχρονα έκαναν προσπάθειες να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ και να βρουν γιατρό, καθώς αγροτικός ιατρός δεν υπάρχει στην περιοχή της καθημερινές.
Φαρμακοποιός που διατηρεί φαρμακείο δίπλα στην ψησταριά, έδωσε στη 45χρονη τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να ανακτήσει τις αισθήσεις της.
Στο σημείο λίγο μετά έσπευσε και αναισθησιολόγος γιατρός ο οποίος με τη σειρά του βοήθησε την άτυχη γυναίκα η οποία και έδειχνε σημάδια βελτίωσης, καθώς ανέπνεε κανονικά, ενώ μιλούσε στους γύρω της τους οποίους μάλιστα αναγνώριζε. 
Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, η άτυχη γυναίκα έπαθε ξανά κρίση και πέθανεΜέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, η άτυχη γυναίκα έπαθε ξανά κρίση και πέθανε
Τελικώς, στις 23:10 έφτασε στο χωριό το ασθενοφόρο, όμως προηγουμένως η άτυχη γυναίκα έπαθε νέα κρίση. 
Ο αναισθησιολόγος προσπάθησε να την επαναφέρει και φτάνοντας το ασθενοφόρο οι διασώστες της έβαλαν οξυγόνο και προσπάθησαν να επαναφέρουν τις αισθήσεις της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Τελικά, με την συνοδεία του γιατρού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας και λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα κατέληξε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να την επαναφέρουν.
epirusblog.gr
5 of 5
Τραγωδία στην Καρδίτσα: 45χρονη πνίγηκε με σουβλάκι
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6171321833429404872
Σχόλια
item