Με 3 Πολεμικά & Παρουσία του Α/ΓΕΝ… το ΠΝ Tίμησε την Παναγιά της Τήνου Με 3 Πολεμικά & Παρουσία του Α/ΓΕΝ… το ΠΝ Tίμησε την Παναγιά της Τήνου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Με 3 Πολεμικά & Παρουσία του Α/ΓΕΝ… το ΠΝ Tίμησε την Παναγιά της Τήνου

Με 3 Πολεμικά & Παρουσία του Α/ΓΕΝ… το ΠΝ Tίμησε την Παναγιά της Τήνου
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της 78ης επετείου από τον τορπιλισμό του καταδρομικού ΕΛΛΗ, κατέπλευσαν στο λιμένα Τήνου, από 14 έως 15 Αυγούστου 2018, η φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ, το αρματαγωγό ΧΙΟΣ στο οποίο επέβαινε η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού και η πυραυλάκατος ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.
Στις εκδηλώσεις παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο κενοτάφιο των πεσόντων στο χώρο του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, ενώ πραγματοποίησε και ρίψη στεφάνου στον υγρό τάφο του καταδρομικού ΕΛΛΗ επιβαίνων επί της πυραυλακάτου ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.


Τιμές απέδωσαν αγήματα της ΣΜΥΝ και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.


Επιπρόσθετα, στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον φερώνυμο Ιερό Ναό στον Όλυμπο ν. Καρπάθου, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, παρέστη ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ.


Τέλος, για τον εορτασμό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, κατέπλευσε στο λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου η πυραυλάκατος ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ και στις εκδηλώσεις παρέστη ο Αρχιεπιστολέας του Αρχηγείου Στόλου Αρχιπλοίαρχος Νικόλαος Αγγελόπουλος ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ. Τιμές απέδωσαν άγημα και τμήμα της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού
Epirusblog Gr
5 of 5
Με 3 Πολεμικά & Παρουσία του Α/ΓΕΝ… το ΠΝ Tίμησε την Παναγιά της Τήνου
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7258536293029666356
Σχόλια
item