Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος

Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος
Απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν για το πως έπεσε ο 25χρονος στα βράχια στου Φιλοπάππου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με την καταγγελία της φίλης του θύματος το ζευγάρι είχε πέσει θύμα τριών ληστών πριν από τη μοιραία πτώση του νεαρού.
Η 23χρονη φίλη του θύματος, με καταγωγή από την Πορτογαλία, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αυτό που πρόλαβε να πει στους αστυνομικούς είναι πως το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου λίγο μετά τις έντεκα, ενώ έκανε βόλτα στου Φιλοπάππου με τον 25χρονο φίλο της, τους επιτέθηκαν ληστές.
Από τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες προσπάθησαν να αρπάξουν από τον 25χρονο και την 23χρονη φίλη του χρήματα και κινητά.
Από εκείνο το σημείο όμως ξεκινούν τα ερωτήματα. 
Αν ο άτυχος νεαρός αντέδρασε στην προσπάθεια ληστείας από τους δράστες. Εκείνοι τον χτύπησαν και τον έσπρωξαν στο γκρεμό, ή αν ο άτυχος νεαρός προσπάθησε να διαφύγει και παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει στα βράχια και να χάσει τη ζωή του.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έφερε ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την πτώση στα βράχια. 
Για την υπόθεση έχουν γίνει, ήδη, περισσότερες από 10 προσαγωγές. Για την υπόθεση έχουν γίνει, ήδη, περισσότερες από 10 προσαγωγές.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως σημειώθηκε μία ακόμα επίθεση στην περιοχή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για πρόληψη επιθέσεων στις περιοχές τις Ακρόπολης, του Φιλοπάππου και το Θησεία μετά από τα πολλά κρούσματα που είχαν σημειωθεί. 
Mόνο τους τελευταίους 3 μήνες η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών έχει εξαρθρώσει τέσσερις συμμορίες αλλοδαπών που σκορπούσαν τον τρόμο στην περιοχή του Φιλοππάπου και τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, με 20 άτομα Πακιστανικής καταγωγής να είναι ήδη προφυλακισμένα.
Εικόνες από τη σημείο της πτώσης 

epirusblog.gr
5 of 5
Θρίλερ με το έγκλημα στου Φιλοπάππου -Πώς έπεσε στον γκρεμό ο 25χρονος
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4229925272368552842
Σχόλια
item