Ορκίστηκαν οι 19 νέοι υπουργοί -Αμήχανα χαμόγελα και υποσχέσεις [εικόνες]

Ορκίστηκαν οι 19 νέοι υπουργοί -Αμήχανα χαμόγελα και υποσχέσεις [εικόνες]
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα.
Τον πολιτικό όρκο επέλεξαν οι κυρίες Γεροβασίλη, Ζορμπά και Νοτοπούλου, και οι κύριοι Χαρίτσης, Καλογήρου, Κουβέλης, Σαντορινιός, Πιτσιόρλας, Ρήγας, Κρέτσος, Δημαράς και Γιαννακίδης.
Το θρησκευτικό όρκο επέλεξαν οι κυρίες Ξενογιαννακοπούλου, Παπακώστα, Χρυσοβελώνη, Κόλλια-Τσαρουχά και Τελιγιορίδου, και οι κύριοι Αραχωβίτης και Μπόλαρης.
Η ορκωμοσία για όσους επέλεξαν το θρησκευτικό όρκο, τελέστηκε από τον Επίσκοπο Κλήμης και αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου.
Το υπουργικό συμβούλιο θα διεξαχθεί πιθανόν αύριο, Πέμπτη.
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού η ορκομωσία στο Προεδρικό Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού η ορκομωσία στο Προεδρικό Οι νέοι υπουργοί ορκίσθηκαν από τον Επίσκοπο Μεθώνης κ. ΚλήμηΟι νέοι υπουργοί ορκίσθηκαν από τον Επίσκοπο Μεθώνης κ. Κλήμη
Χαμόγελα και πειράγματα λίγο πριν την ορκωμοσία  Χαμόγελα και πειράγματα λίγο πριν την ορκωμοσία
Πολιτικό όρκο εδωσαν οι Αλέξανδρος Χαρίτσης, ως Υπουργός Εσωτερικών, Όλγα Γεροβασίλη, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχαήλ Καλογήρου, ως Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μυρσίνη Ζορμπά, ως Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Φώτιος-Φανούριος Κουβέλης, ως Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αστέριος Πιτσιόρλας, ως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Παναγιώτης Ρήγας, ως Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νεκτάριος Σαντορινιός, ως Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αικατερίνη Νοτοπούλου, ως Υφυπουργός Εσωτερικών, Ευστάθιος Γιαννακίδης, ως Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ελευθέριος Κρέτσος, ως Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,  Γεώργιος Δημαράς, ως Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.Πολιτικό όρκο εδωσαν οι Αλέξανδρος Χαρίτσης, ως Υπουργός Εσωτερικών, Όλγα Γεροβασίλη, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχαήλ Καλογήρου, ως Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μυρσίνη Ζορμπά, ως Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Φώτιος-Φανούριος Κουβέλης, ως Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αστέριος Πιτσιόρλας, ως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Παναγιώτης Ρήγας, ως Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νεκτάριος Σαντορινιός, ως Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αικατερίνη Νοτοπούλου, ως Υφυπουργός Εσωτερικών, Ευστάθιος Γιαννακίδης, ως Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ελευθέριος Κρέτσος, ως Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γεώργιος Δημαράς, ως Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του Πρωθυπουργού ορκίσθηκαν από τον Επίσκοπο Μεθώνης κ. Κλήμη, οι: Μαρία- Ελίζα Ξενογιαννακοπούλου, ως Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης., Σταύρος Αραχωβίτης, ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ως Υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μάρκος Μπόλαρης, ως Υφυπουργός Εξωτερικών, Αικατερίνη Παπακώστα-Σιδηροπούλου, ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του Πρωθυπουργού ορκίσθηκαν από τον Επίσκοπο Μεθώνης κ. Κλήμη, οι: Μαρία- Ελίζα Ξενογιαννακοπούλου, ως Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης., Σταύρος Αραχωβίτης, ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ως Υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μάρκος Μπόλαρης, ως Υφυπουργός Εξωτερικών, Αικατερίνη Παπακώστα-Σιδηροπούλου, ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Εντονο άρωμα γυναίκας στο νέο Υπουργικό συμβούλιο Εντονο άρωμα γυναίκας στο νέο Υπουργικό συμβούλιο Η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία μετά την ορκωμοσία του νέου Υπουργικού Συμβουλίου  Η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία μετά την ορκωμοσία του νέου Υπουργικού Συμβουλίου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Λίγο πριν τις 14:00 έφτασε στο Προεδρικό ο Αλέξης Τσίπρας Λίγο πριν τις 14:00 έφτασε στο Προεδρικό ο Αλέξης Τσίπρας Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την είσοδό τους στο Προεδρικό Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την είσοδό τους στο Προεδρικό
Από τις πρώτες που έφτασαν, η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
H νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία -ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣH νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία -ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
Η νέα υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη στις πρώτες δηλώσεις της: «Μεγάλη πρόκληση το θέμα της ασφάλειας, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η ασφάλεια των πολιτών είναι λαϊκό δικαίωμα. Η εμβάθυνση της Δημοκρατίας θα συμβάλει στην αύξηση της ασφάλειας» είπε μεταξύ άλλων.
Ο νέος υπ. Εσωτερικών Αλέξανδρος Χαρίτσης αρκέστηκε να πει: «Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, Η πρόκληση είναι μεγάλη το γνωρίζουμε και θα ανταποκριθούμε».
Ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης δήλωσε: «Θα παλέψουμε η αγροτική ανάπτυξη να βρει τη θέση που της αξίζει».
Ο νέος υφ. ΥΠΕΞ Μάρκος ΜπόλαρηςΟ νέος υφ. ΥΠΕΞ Μάρκος Μπόλαρης
Ο νέος υφ. Περιβάλλοντος Γ. ΔημαράςΟ νέος υφ. Περιβάλλοντος Γ. Δημαράς
Ο υφ. Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός Ο υφ. Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός
Όλγα Γεροβασίλη νέα Υπουργός Προστασίας του ΠολίτηΌλγα Γεροβασίλη νέα Υπουργός Προστασίας του ΠολίτηΜε την κόρη της έφτασε στο Προεδρικό η Κατερίνα ΠαπακώσταΜε την κόρη της έφτασε στο Προεδρικό η Κατερίνα Παπακώστα
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ -Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ -Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Ο υφ. Εργασίας Τάσος ΠετρόπουλοςΟ υφ. Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος
Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα, υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και της Ολυμπίας Τελιγιορίδου, υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
Οι δηλώσεις του νέου υπουργού Εσωτερικών Αλέξανδρου Χαρίτση και του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρη Κρέτσου.

epirusblog.gr
5 of 5
Ορκίστηκαν οι 19 νέοι υπουργοί -Αμήχανα χαμόγελα και υποσχέσεις [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5920319643774921576
item