Θεσπρωτία: Κοσμοσυρροή στο 18ο Αντάμωμα Περδικιωτών... Θεσπρωτία: Κοσμοσυρροή στο 18ο Αντάμωμα Περδικιωτών... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Κοσμοσυρροή στο 18ο Αντάμωμα Περδικιωτών...

Θεσπρωτία: Κοσμοσυρροή στο 18ο Αντάμωμα Περδικιωτών...

Κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε στο 18ο Αντάμωμα Περδικιωτών, που συνδιοργάνωσαν στο αμφιθέατρο του χωριού, το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου,  στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου Ηγουμενίτσας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018», το ΠΑΚΠΠΟ του δήμου Ηγουμενίτσας, η Τοπική Κοινότητα Πέρδικας και ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας. 

Ήταν μια παραδοσιακή βραδιά με ηπειρώτικους χορούς και τραγούδια, που παρουσιάστηκαν από τα τμήματα του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Πέρδικας, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κεραμίτσας και τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος». 

Στο φετινό αντάμωμα τα τραγούδια ερμήνευσε ο Μάκης Κιάμος, στο κλαρίνο ήταν ο  Τάσος Χούσος με τη συνοδεία των αυθεντικών μουσικών της ηπειρώτικης παράδοσής μας. 

Στην εκδήλωση, που αποτελεί θεσμό για την περιοχή δὀθηκε η δυνατότητα να ανταμώσουν οι ξενιτεμένοι, νοσταλγώντας τα παλιά κάτω από τους ήχους και τα βήματα της δημοτικής μας μουσικοχορευτικής μας παράδοσης. 
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Κοσμοσυρροή στο 18ο Αντάμωμα Περδικιωτών...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7224412501694087900
Σχόλια
item