Γιάννενα: 17χρονος μαχαίρωσε συνομηλίκους του Γιάννενα: 17χρονος μαχαίρωσε συνομηλίκους του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 17χρονος μαχαίρωσε συνομηλίκους του

Γιάννενα: 17χρονος μαχαίρωσε συνομηλίκους του
Ένας 17χρονος αλλοδαπός είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ομοεθνών του, ηλικίας 17 και 16 ετών αντίστοιχα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στο Πέραμα όπου ο 17χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία. 
Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Το περιστατικό αυτό εντείνει τον προβληματισμό των αρχών για τη συμπεριφορά αλλοδαπών, που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπέδιου μεταξύ παραλιμνίου και Περάματος διαμένοντας σε ενοικιαζόμενες κατοικίες και καταλύματα, καθώς είναι το δεύτερο αντίστοιχο σοβαρό περιστατικό μέσα σε λίγα 24ωρα. 
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας γίνονται αποδέκτες και παραπόνων και καταγγελιών για κρούσματα μικροεγκληματικότητας στις περιοχές αυτές, με δράστες αλλοδαπούς, νεαρής ηλικίας κατά βάση και ειδικά στην παραλίμνια περιοχή έχουν αυξηθεί οι περιπολίες των αστυνομικών, που κάνουν ολοένα πιο συχνή την παρουσία τους.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: 17χρονος μαχαίρωσε συνομηλίκους του
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2647231520285755613
Σχόλια
item