Μαλέλης: Μην πανηγυρίζουμε γιατί οι Δύο έμειναν μόνο 167 μέρες φυλακή Μαλέλης: Μην πανηγυρίζουμε γιατί οι Δύο έμειναν μόνο 167 μέρες φυλακή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαλέλης: Μην πανηγυρίζουμε γιατί οι Δύο έμειναν μόνο 167 μέρες φυλακή

Μαλέλης: Μην πανηγυρίζουμε γιατί οι Δύο έμειναν μόνο 167 μέρες φυλακή

«Δεν πανηγυρίζουμε γιατί οι δύο στρατιωτικοί έμειναν μόνο 167 μέρες φυλακή» δήλωσε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο Σταμάτης Μαλέλης σχολιάζοντας τις κυβερνητικές αντιδράσεις στην απελευθέρωση των Μητρετώδη και Κούκλατζη. 

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι είναι «τελείως λάθος η κυβέρνηση να προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτό το γεγονός (…) να πανηγυρίζουμε μόνο όταν έχουμε μια σωστή και σοβαρή εξωτερική πολιτική». 

«Δεν χρειάζεται να βαράμε νταούλια και ζουρνάδες πάνω στην απελευθέρωση των ελλήνων στρατιωτικών ας το χαρούμε, ας δούμε την επόμενη μέρα να πέσει ο κουρνιαχτός και να δούμε τι έγινε» σημείωσε ο κ. Μαλέλης.

«Έγιναν πολλά λάθη στο θέμα, είχαμε αντιφατικές δηλώσεις από τους ιδίους τους κυβερνητικούς, δεν υπήρχε συνέπεια και συνέχεια στην εξωτερική πολιτική... Τώρα έχουμε εξωτερική πολιτική του ‘’ό,τι κάτσει’’» ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ. 

«Όλοι προσπάθησαν όλη η χώρα προσπάθησε, αλλά βεβαίως το μεγαλύτερο κομμάτι (που έπαιξε ρόλο για την απελευθέρωση) ήταν η συγκυρία, οι διπλωματικοί ελιγμοί του Ερντογάν, η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε η Τουρκία και η προσπάθεια διεξόδου του στην Ευρώπη» εξήγησε.   

epirusblog.gr
5 of 5
Μαλέλης: Μην πανηγυρίζουμε γιατί οι Δύο έμειναν μόνο 167 μέρες φυλακή
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8165269414021474689
Σχόλια
item