Γιάννενα: Ανταλλαγή νέων «Youth Exchange» στο Σταυροσκιάδι Ιωαννίνων Γιάννενα: Ανταλλαγή νέων «Youth Exchange» στο Σταυροσκιάδι Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ανταλλαγή νέων «Youth Exchange» στο Σταυροσκιάδι Ιωαννίνων

Γιάννενα: Ανταλλαγή νέων «Youth Exchange» στο Σταυροσκιάδι Ιωαννίνων

Από τις 9 έως και τις 17 Ιουλίου 2018 το Κέντρο Νέων Ηπείρου www.youthcenterofepirus.org, https://www.facebook.com/YouthCenter.Epirus θα υλοποιήσει την ανταλλαγή νέων «Youth Exchange» στο Σταυροσκιάδι Ιωαννίνων, με τίτλο «How to LGBTQ+». 

Σκοπός του προγράμματος αποτελεί η συζήτηση θεμάτων που αφορούν την κοινότητα ΛΟΑΤ, όπως η διάκριση και η περιθωριοποίηση που βιώνουν τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στην επαγγελματική τους καριέρα, τις αιτίες που προκαλούν αυτόν τον διαχωρισμό και τα δικαιώματα που έχουν κερδίσει ύστερα από πολύχρονους αγώνες. 

Επιπρόσθετα, θα γίνει αναφορά στην ομοφοβία, ως ευρύτερη έννοια και θα προταθούν τρόποι ως προς την άρση της από το υποσεινήδητο του ανθρώπου και θα πραγματοποιηθεί η αναζήτηση λύσεων για τυπικά και μη προβλήματα που μπορεί να αντιμετοπίσει ένα άτομο της κοινότητας ΛΟΑΤ με το οικογενειακό του περιβάλλον. 

Με αυτόν τον τρόπο, 30 συμμετέχοντες από 6 διαφορετικές χώρες (Γαλλία, Ελλάδα, Ιορδανία, Ισπανία, Μαρόκο, Τυνησία), θα συγκατοικήσουν για τη διάρκεια 9 ημερών, καθιστώντας δυνατή τη ρίψη του εμποδίου που μπορεί να αποτελέσει η γλώσσα αλλά και να παρουσιάσουν τον πολιτισμό της κάθε χώρας. «Με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

epirusgate.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ανταλλαγή νέων «Youth Exchange» στο Σταυροσκιάδι Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2953838976119475495
Σχόλια
item