«World Party» από τον Τανιμανίδη με συμπαρουσιάστρια την Μπόμπα του

«World Party» από τον Τανιμανίδη με συμπαρουσιάστρια την Μπόμπα του
Η μέλλουσα σύζυγος του Τανιμανίδη αναλαμβάνει το ρόλο της συμπαρουσιάστριας
Μαζί στη ζωή, μαζί και στην TV! Την πρώτη τηλεοπτική συνεργασία τους ετοιμάζουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι, παρότι βρίσκεται σε γαμήλιες προετοιμασίες, «τρέχει» παράλληλα τις διαδικασίες για την παρουσίαση ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου ταξιδιωτικό πρότζεκτ και ήδη γνώριμο στους Ελληνες τηλεθεατές! 
Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη του Σκάι, ο «Mr. Surviror» και η μέλλουσα σύζυγός του πρόκειται να ζήσουν το δικό τους «World Party» αμέσως μετά τον γάμο τους. Ναι, καλά καταλάβατε!
Ο Σάκης και η Χριστίνα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην κάμερα παρουσιάζοντας έναν νέο κύκλο της ταξιδιωτικής εκπομπής που αγαπήθηκε από το κοινό και προβαλλόταν για τέσσερα χρόνια, αρχικά στην ΕΡΤ3 και έπειτα στον Alpha. 
Παρουσιαστές ήταν τότε ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, οι οποίοι γύρισαν σχεδόν όλο τον πλανήτη και αγαπήθηκαν πολύ.
Ωστόσο, η εκπομπή έληξε άδοξα και οι άλλοτε κολλητοί ψυχράθηκαν μεταξύ τους. Τηλεοπτικά «προχώρησαν» και οι δύο, παρουσιάζοντας δικές τους εκπομπές, ο Σάκης έκανε το big hit με το «Survivor» και ο Γιώργος την εκπομπή «Στο δρόμο», η οποία δεν ευτύχησε στους πίνακες τηλεθέασης. 
Είχε να αναμετρηθεί με το σαρωτικό reality επιβίωσης και δεν του βγήκε σε καλό. Λίγο η απογοήτευση, λίγο η αποτυχία, λίγο η κακή διάθεση, ο tattoo artist έκανε το μεγάλο ατόπημα. 
Οταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν θα έπαιρνε μέρος στο «Survivor», βρήκε την ευκαιρία να «αδειάσει» τον πρώην συνεργάτη του: «Οταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. 
Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό» είπε και λίγους μήνες μετά μπήκε στο «Nomads». 
Τότε αναγκάστηκε να κάνει «κωλοτούμπα» λέγοντας: «Στα επαγγελματικά μας πρέπει να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας, να τα βλέπουμε τα πράγματα πιο επαγγελματικά, όχι τόσο συναισθηματικά και ρομαντικά. Επαθα πλάκα όταν έκατσα και το είδα το “Nomads”! Είναι ένα επίπεδο πάνω από όλα τα reality επιβίωσης που υπάρχουν». 
Τα social media δεν χαρίστηκαν στον Γιώργο Μαυρίδη. Τον «έλιωσαν» μέχρι που αποκαλύφθηκε πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι είχε εντελώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 
Ετσι, κόπασε ο ντόρος. 
Σήμερα οι σχέσεις Σάκη και Γιώργου είναι καλές, όπως ισχυρίστηκε πρόσφατα ο τελευταίος στην εκπομπή του ΑΝΤΙ «Καλοκαίρι μαζί», χωρίς να σχολιάσει περισσότερα.
Ωστόσο, το νέο κεφάλαιο για το «World party» με οικοδεσπότες το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz Τανιμανίδη - Μπόμπα αναμένεται να ανοίξει μετά τον προγραμματισμένο γάμο τους τον Σεπτέμβριο στη Σίφνο. 
Ο πανέξυπνος παρουσιαστής κατάφερε τελικά να ανοίξει την πόρτα του θεάματος στην αγαπημένη του! Της βρήκε δουλειά και μάλιστα την καλύτερη: Μαζί του παντού! Μαζί στο σπίτι, στη δουλειά, μαζί και στο «World party» της ζωής τους.

epirusblog.gr
5 of 5
«World Party» από τον Τανιμανίδη με συμπαρουσιάστρια την Μπόμπα του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9103070381323700074
item