Ξαφνικός χωρισμός για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ξαφνικός χωρισμός για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξαφνικός χωρισμός για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Ξαφνικός χωρισμός για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Σοφία Κρανιά θεωρούνταν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.
Το ζευγάρι όμως φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ύστερα από ενάμισι χρόνο σχέσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News. 
Μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο ταλαντούχος ηθοποιός και η χορεύτρια σύντροφός του έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι κανείς.
Χαρακτηριστικό είναι πως πριν περίπου ένα μήνα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «Ζιακ, η έκλειψη» και η σύντροφός του δεν βρισκόταν εκεί, ενώ σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ρωτήθηκε αν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο και η απάντησή του ήταν «όχι».
«Με τη Σοφία είμαι πάρα πολύ καλά, είναι ένας άνθρωπος που επηρεάζει πολύ θετικά τη ζωή µου. Νιώθουμεµε πολύ δηµδημιουργικοί. ∆εν μένουµε µαζί. 
Κάνουµε, όµως, σχεδόν τα πάντα μαζί, από πικ-νικ µέχρι χορό κι από µπόουλινγκ μέχρι εκδροµές. Έχει μια ανατρεπτική προσωπικότητα και δεν φοβάται να λειτουργεί σαν παιδί. 
Ξέρουµε ότι η μεγαλύτερη µμαγεία στη σχέση είναι να κρατήσεις ζωντανό αυτό το παιδί. 
Η Σοφία εκδηλώνει την ίδια παιδική αθωότητα, όπως την εκδηλώνω κι εγώ µμέσα από καταστάσεις που περνάµε µαζί.» έλεγε τότε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην Real News, περιγράφοντας τι τον είχε συγκινήσει περισσότερο στην Σοφία.

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ξαφνικός χωρισμός για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4697074741343266252
Σχόλια
item