Τις νέες εξελίξεις για τη σχέση της Selena Gomez δεν τις περίμενες με τίποτα Τις νέες εξελίξεις για τη σχέση της Selena Gomez δεν τις περίμενες με τίποτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τις νέες εξελίξεις για τη σχέση της Selena Gomez δεν τις περίμενες με τίποτα

Τις νέες εξελίξεις για τη σχέση της Selena Gomez δεν τις περίμενες με τίποτα
Η εβδομάδα που διανύσαμε ήταν αρκετά περίεργη και όλο εκπλήξεις, ειδικά μάλιστα αν σκεφτείς πως το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν ο αρραβώνας του Justin Bieber με την Hailey BaldwinJustin Bieber με την Hailey Baldwin. 
Και όπως είδες αυτήν τη φορά δεν ήταν ψέμα, καθώς τόσο οι μπαμπάδες των δύο stars, όσο και οι ίδιοι το επιβεβαίωσαν μέσα από τα social media.
Άξια αναφοράς βέβαια ήταν και η αντίδραση της Selena Gomez, η οποία μόλις ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον αρραβώνα, έκανε ότι δεν άκουσε την ερώτηση και προχώρησε προς το αυτοκίνητό της. 
Και κάπου εδώ θα μείνουμε στην 25χρονη τραγουδίστρια, καθώς έχουμε και εξελίξεις γύρω από την φημολογούμενη σχέση της.
Η αλήθεια είναι πως χαρήκαμε στο άκουσμα του νέου ξεκινήματος στη ζωή της και θέλαμε να είναι και πάλι σε σχέση, όμως δυστυχώς οι νέες εξελίξεις δεν είναι αυτές ακριβώς που περιμέναμε. 
Νέα δημοσιεύματα λοιπόν αναφέρουν, πως η νεαρή τραγουδίστρια είναι ακόμη ελεύθερη και πως οι φήμες που την ήθελαν να βγαίνει με τον αδερφό της καλύτερης της φίλης Caleb Stevens, δεν ευσταθούν.
Μία πηγή μάλιστα από το κοντινό της περιβάλλον ανέφερε στο People, πως ο Caleb και η Selena δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο πολύ καλοί φίλοι. Κρίμα, μας στεναχώρησε αυτό το νέο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τις νέες εξελίξεις για τη σχέση της Selena Gomez δεν τις περίμενες με τίποτα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5778738361551821461
Σχόλια
item