Αυτή είναι η σωσίας της Rihanna που έχει τρελάνει τα social media! Αυτή είναι η σωσίας της Rihanna που έχει τρελάνει τα social media! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτή είναι η σωσίας της Rihanna που έχει τρελάνει τα social media!

Αυτή είναι η σωσίας της Rihanna που έχει τρελάνει τα social media!

Είναι πολλές οι φορές που έχουμε δει και έχουμε ξαναδεί ανθρώπους να μοιάζουν εκπληκτικά με αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος. Και πάντα έχουμε την ίδια απορία: μα πόσο είναι δυνατόν δύο άγνωστοι να μοιάζουν τόσο πολύ;

Αυτό είπαμε κι όταν είδαμε μια 23χρονη γυναίκα από την Ινδία που κατοικεί στο Νέο Δελχί. H Renne Kujur είναι η σωσίας της Ριάνα.

Οι φωτογραφίες της Renee Kujur έχουν γίνει viral λόγω της ομοιότητάς της με την απόλυτη σταρ της ποπ σκηνής αυτή τη στιγμή και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει για έναν απλούστατο λόγο: γιατί η ομοιότητά της με την τραγουδίστρια πλέον της έχει ανοίξει πόρτες στο μόντελινγκ που παρέμεναν κλειστές για καιρό.

Πριν γίνει αντιληπτή η ομοιότητα της Renee με την Rihanna, η Renee δυσκολευόταν να κλείσει επαγγελματικές φωτογραφίσεις και συμμετοχές στο catwalk λόγω του χρώματος του δέρματός της. Φωτογράφοι και make up artists συνήθιζαν να ρετουσάρουν τις φωτογραφίες της Renne για να δείχνει η επιδερμίδα της πιο ανοιχτόχρωμη.

Όμως, όλα άλλαξαν όταν άνθρωποι από την βιομηχανία της μόδας άρχισαν να παρατηρούν ότι μοιάζει εκπληκτικά με την σταρ της ποπ. 


«Ήταν δύσκολο να κλείνω δουλειές λόγω της βαθιάς ριζωμένης στο μυαλό προκατάληψης των ανθρώπων... Όμως ο «παράγοντας- Rihanna» ήταν καθοριστικός και έγινε ευλογία. Πλέον οι φωτογράφοι λένε στους πελάτες τους ότι μοιάζω με τη Rihanna. 

Έτσι είναι ευκολότερο να τους πείσουν. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Rihanna είναι όμορφη. Με κάποιον τρόπο η Rihanna έχει αλλάξει τη μοίρα μου. Θα ήθελα να την συναντήσω και να την ευχαριστήσω». 

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτή είναι η σωσίας της Rihanna που έχει τρελάνει τα social media!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 612775920947925244
Σχόλια
item