Γιάννενα: Ένα ακόμη ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY έφτασε στο τέλος του Γιάννενα: Ένα ακόμη ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY έφτασε στο τέλος του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ένα ακόμη ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY έφτασε στο τέλος τουΈνα ακόμη ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY έφτασε στο τέλος του.  42 πληρώματα που πήραν εκκίνηση το Σάββατο το βράδυ από την Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων ρίχτηκαν στην μάχη με τα χρονόμετρα την Κυριακή στις ειδικές διαδρομές ΔΩΔΩΝΗ και ΚΩΣΤΑΝΙΑΝΗ.  

Ο αγώνας μας ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία στο κομμάτι της διοργάνωσης, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και θεατές.  

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα οι ΚΑΜΠΥΛΗΣ - ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ήταν οι πιο γρήγοροι του αγώνα με το SKODA FABIA S2000 ακολουθούμενοι από τους ΠΛΑΓΟ - ΡΕΝΤΗ με το HONDA CIVIC TYPE R και 3ο πλήρωμα στη γενική κατάταξη τους τοπικούς ΤΣΙΟΥΡΗ - ΠΑΠΠΑ με το PEUGEOT 106 S16.  

H ΕΛΕΤΑ sport σαν διοργανωτής του αγώνα θέλει να εκφράσει τα ευχαριστήρια προς όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας και πιο συγκεκριμένα την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών, το Δήμο Δωδώνης, τις τοπικές αρχές Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ αλλά και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν στο κομμάτι της διοργάνωσης.  

Στόχος μας η συνέχιση του θεσμού με ακόμα καλύτερο αγώνα για το 2019, το επετειακό για εμάς, 25ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY.

epirusgate.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένα ακόμη ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY έφτασε στο τέλος του
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5829048124831549724
Σχόλια
item