Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι καλοκαιρινές διακοπές μόλις ξεκίνησαν! [pics] Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι καλοκαιρινές διακοπές μόλις ξεκίνησαν! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι καλοκαιρινές διακοπές μόλις ξεκίνησαν! [pics]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι καλοκαιρινές διακοπές μόλις ξεκίνησαν! [pics]
Οι καλοκαιρινές διακοπές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησαν για τα καλά!
Φυσικά, ο πρώτος καλοκαιρινός προορισμός της δεν είναι άλλος από την Πάρο, όπου κάθε χρόνο συνηθίζει να την επισκέπτεται με την όμορφη οικογένειά της, μιας και εκεί διαθέτουν εξοχική κατοικία. 
Μάλιστα, φέτος η παρουσιάστρια του Alpha δεν ταξίδεψε μόνο με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τις κόρες τους – τη Νάγια και την Μαίρη – αλλά και με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.
Αυτές είναι οι πρώτες διακοπές που κάνει η οικογένεια Σοφού με τον νεογέννητο μωράκι της, Γιάννη-Εφραίμ, που ήρθε στον κόσμο πριν περίπου δύο μήνες. 
Έτσι, αφού η Σταματίνα ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις έμεινε για λίγες μέρες ακόμη στην Αθήνα, ώστε εκείνη και ο Θέμης να βρεθούν στον γάμο του Αντώνη Σρόιτερ και της Ιωάννας Μπούκη
Την σχεδόν αμέσως επόμενη μέρα, όμως, η παρουσιάστρια πήρε τα τρία παιδιά της και ταξίδεψαν ως την Πάρο, με σκοπό να χαλαρώσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.
Η Σταματίνα δεν σταματά να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα social media, από τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού και τις εξορμήσεις της στην παραλία!
Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Epirusblog Gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι καλοκαιρινές διακοπές μόλις ξεκίνησαν! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 201175453310177335
Σχόλια
item